headerfoto headerfoto
 
Evenementen

DEELNEMERS EN STAFLEDEN GEZOCHT VOOR KIDSPOWER HOCKEYKAMPEN

Nieuws afbeelding 17 maart 2014

De komende maanden organiseert Kidspower twee hockeykampen op onze hockeyclub: in de meivakantie van 28 t/m 30 april en in de zomervakantie van 7 t/m 9 juli. Beide kampen bestaan uit een mini (6-10 jaar) en een XL kamp (10-13 jaar).

Mini-kamp: In de ochtend ga je intensief oefenen met de trainers en 's middags ga je allerlei andere sporten proberen. Tijdens de oefeningen leren de trainers je de nieuwste trucs en speel je verschillende partijtjes. Door de kleine groepjes krijg je veel aandacht, leer je snel en kom je super vaak aan de beurt. Verder is er ook veel ruimte voor allerlei leuke spellen.

XL-Kamp: Het KidsPower hockeyprogramma is voor de echte hockey liefhebbers - elke dag komen er maar liefst 2 zeer intensieve trainingen voorbij. Er is voor iedere 6 deelnemers een ervaren trainer, dus je krijgt veel persoonlijke aandacht waardoor je snel zal leren. 's Middags maak je kennis met nieuwe sporten als Lacrosse en Golf. Elke dag wordt het XL Hockeytoernooi gespeeld en er komt tijdens ieder kamp een een topspeler of toptrainer langs!

Opgeven kan via http://kidspower.nl/sporten/hockey/minikampen/inschrijven en http://kidspower.nl/sporten/hockey/xl-hockeykamp/data-en-locaties

Ben jij geen deelnemer maar dat gave staflid? Dat wil zeggen, ben jij minimaal 16 jaar oud, kan je goed met kinderen omgaan, geef je graag hockeytraining, ben je spontaan, sportief en misschien een tikkie gek? Of wil je liever alleen flyers uitdelen op zaterdag- en woensdagmiddag? Neem dan contact op met Kidspower ([email protected]). Uiteraard is er een vergoeding voor stafleden en flyer-uitdelers. Sanneke kan je daar alles over vertellen.Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849