headerfoto headerfoto
 
Redactie

FUNKEY SEIZOEN VAN START GEGAAN

Nieuws afbeelding 16 september 2013

De jongste leden van HV Abcoude zijn inmiddels enthousiast met het tweede seizoen Funkey van start gegaan.  Er werd gestart met twee open trainingen, dus ook niet-leden die nieuwsgierig waren naar wat Funkey eigenlijk inhoudt waren welkom. Een grote groep 4/5-jarigen deed vol overtuiging mee aan het spelcircuit op het nieuwe waterveld van HV Abcoude.

Funkey staat voor FUN in leren bewegen is KEY, en is voor kinderen uit groep 2 van de basisschool. Met Funkey maken de kinderen op speelse wijze kennis met hockey. Onder supervisie van drie volwassen verzorgen vijf enthousiaste speelsters uit de C-jeugd elke zondagochtend een uur lang allerlei spelvormen voor de jongste jeugd. De grote groep kinderen wordt dan in groepjes van 6 tot 8 kinderen ingedeeld die elk een eigen begeleider krijgen. Hierdoor krijgen de jongens en meisjes voldoende individuele aandacht in hun spel. 

 

 "De kinderen zijn razend enthousiast. Het is ongelooflijk leuk om te zien hoe ze genieten van de originele spelletjes en activiteiten van Funkey”, aldus Jeroen van Meerten, initiatiefnemer en een van de drijvende krachten achter Funkey op HV Abcoude. En wat zeggen de kinderen zelf?  "Het is gewoon superleuk!”, aldus een van de jonge enthousiastelingen. 


Kinderen die dit jaar nog mee willen doen, kunnen een mail sturen naar [email protected]Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849