headerfoto headerfoto
 
Bestuur

17 JUNI START DE AANLEG VAN HET WATERVELD!

Nieuws afbeelding 13 juni 2013

Het is eindelijk zover: wij zijn ontzettend blij dat we kunnen aankondigen dat komende maandag met de aanleg van het waterveld begonnen wordt!

 

Ongeveer 2 jaar nadat de eerste serieuze ideeën over de vervanging van veld 1 werden besproken zijn nu alle zaken rond. Tijdens de BLV in april kreeg het bestuur het mandaat om onder bepaalde voorwaarden veld 1 te vervangen door een waterveld. En dat is gelukt! Dankzij de inzet van vele partijen gaat het nu dan echt gebeuren: De gemeente geeft een investeringsbijdrage en verstrekt een ‘gemeentegarantie’ voor de financiering van de investering. SWS geeft eveneens een borgstelling (=garantie) af en met ABN AMRO is een financieringsovereenkomst gesloten. Oranjewoud zal de werkzaamheden uitvoeren.

 

Maandag 17 juni gaat de schop dus in de grond. Het werk zal – afhankelijk van het weer – ongeveer 5 weken duren en dus ruim voor de eerste oefenwedstrijden afgerond zijn.  

 

Tot slot nog een mededeling van praktische aard naar aanleiding van de vragen die wij inmiddels regelmatig ontvangen over eventueel hergebruik van de huidige mat. Helaas is dit niet mogelijk. Bij het verwijderen van de mat wordt deze dermate beschadigd dat het niet mogelijk is deze of stukken ervan opnieuw te gebruiken.

 

Het bestuur

 

 

 

 Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849