headerfoto headerfoto
 
Bestuur

MAAND VAN DE VRIJWILLIGER: DE NIEUWE GASTHEER/GASTVROUW POULE EN DE COMMUNICATIECOMMISSIE PRESENTEREN ZICH

Nieuws afbeelding 31 mei 2013

Tijdens de ‘Maand van de Vrijwilliger’ laten we ter voorbereiding op de Let’s Roll dag van 15 juni a.s. een aantal commissies binnen HVA kort de revue passeren. Deze week de nieuw op te zetten Gastheer/gastvrouw ‘poule’ en de Communicatiecommissie zelf.Van Wedstrijdtafel naar Gastheer/gastvrouw ‘poule’

Dit betreft een uiterst nieuwe ontwikkeling waarvoor mensen zich op de aanstaande Let's Roll dag al kunnen aanmelden. Omdat het nieuw is moet deze functie nog verder ontwikkeld worden. Kort gezegd komt het erop neer dat de wedstrijdtafel komt te vervallen en wordt vervangen door een gastheer/gastvrouw, eigenlijk een soort piketdienst. Het idee is dat er één of twee coördinatoren komen en een behoorlijk grote groep mensen (idealiter levert bijvoorbeeld ieder team 1 persoon) die deze diensten gaat draaien. Zodoende hoeft ieder slechts 1x in de zoveel weken een dienst van een paar uur te draaien. De gedachte daarbij is dat gastvrouwen/-heren worden vrijgesteld van bardiensten. 

Als taken kan je denken aan:

  • - aanspreekpunt van de vereniging
  • - zorgdragen dat de wedstrijden op tijd beginnen
  • - uitdelen scheidsrechtersjassen
  • - zorgdragen dat er op tijd een scheidsrechter aanwezig is en vervanging zoeken wanneer ingedeelde scheidsrechter niet aanwezig is
  • - zorgdragen dat materialen zoals pilonnen, goaltjes, hoekvlaggen door teams opgeborgen worden
  • - mensen aanspreken op gedrag of omgang met materialen
  • - signaleringsfunctie wanneer er iets mis is aan materiaal, accommodatie e.d. en dit doorgeven


Communicatiecommissie

De Communicatiecommissie ‘spreekt via vele monden’. Zo zullen de meesten ons onder meer kennen vanuit onze betrokkenheid bij de website, het wekelijkse E-Blaadje, het Blaadje 2.0 en de recente communicatie enquête. Maar daarnaast geven we vaak onzichtbaar advies over (voorgenomen) uitingen van andere commissies. Hierdoor horen en lezen we veel over het reilen en zeilen binnen de vereniging en dat maakt een rol binnen deze commissie super interessant. 


We zoeken nieuwe leden!

In een tijd waarin ieders honger naar informatie steeds verder vergroot en berichten elkaar in rap tempo opvolgen kunnen we uitbreiding van ons team goed gebruiken. We denken aan 2 à 3 personen: 

1. iemand ter ondersteuning van het wekelijkse E-Blaadje, 

2. een algemeen redacteur 

3. een DTP’er (in opleiding, ervaren of hobbyist) voor de opmaak van al onze uitingenContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849