headerfoto headerfoto
 
Scheidsrechters

Voor jonge scheidsrechters: Special Edition BDO Young Umpire Challenge

13 maart 2009

Special Edition BDO Young Umpire Challenge

Dit jaar vindt op zaterdag 13 juni 2009 alweer de 5e editie van de Young Umpire Challenge op hockeyclub Gooische plaats. Een mooie gelegenheid om dit lustrum op een bijzondere manier met jonge enthousiaste scheidsrechters te vieren.

Wat maakt deze editie nu speciaal?

Deze Special Editon van de BDO Young Umpire Challenge is namelijk gekoppeld aan D-Day, hét officieuze Landskampioenschap op hockeyclub Gooische waar de beste D-teams van alle districten strijden om de landstitel.
Anders dan voorgaande jaren krijgen een aantal ervaren scheidsrechters de kans om deze landskampioenschappen van de D-jeugd zelf te fluiten. Hierbij worden zij begeleid door jonge bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse en die hen zo goed mogelijk voorbereiden op de wedstrijden en hen na afloop goede feedback en tips geven.

Naast het fluiten van wedstrijden, staat het programma dit jaar in het teken van teambuilding, spelregelkennis, communicatie/weerbaarheid en wedstrijdanalyse. Voor meer informatie over het programma klik hier.
 
Ben jij die enthousiaste scheidsrechter tussen de 14 en 18 jaar die graag een dag wil optrekken met top bondsscheidsrechters die je de tips en tricks van het fluiten leren? Meld je dan aan via het
aanmeldingsformulier- dat je retour kunt sturen naar [email protected].

Deelname is helemaal gratis, maar wees er snel bij, want er is een maximum aantal deelnemers gesteld: VOL IS VOL!

 

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849