headerfoto headerfoto
 
Redactie

Verslag Heren 1: Abcoude - Bemmel 5-2

Nieuws afbeelding 14 september 2022

Heren 1 is afgelopen jaar gepromoveerd naar de 1e klasse. In de voorbereiding werd al geoefend tegen Fletiomare, Amsterdam Heren 2, Terriers en Hic. Afgelopen zondag 4 September mocht Heren 1 aantreden tegen de Heren 1 van Bemmel, de eerste krachtmeting met een ploeg waartegen ook in de competitie tegen gespeeld gaat worden. Kortom het beloofde een prachtig middag te worden voor het publiek, die ondertussen ook nog van de GP van Zandvoort kon genieten.


Het eerste kwart begon wat slordig vanaf de kant van Abcoude, iedereen had zichtbaar last van de hitte en beide teams wisten weinig kansen te creĆ«ren. Het tweede kwart wist Abcoude het niveau wat te verbeteren en de score te openen door een niet geplande sleepcorner die prachtig binnen werd gewerkt door Cas. Hierna volgde ook nog de 2-0 van Pim, die met de backhand een pijl afvuurde die de keeper van Bemmel alleen maar heeft kunnen horen. Helaas moest Abcoude wel een seconde voor rust nog de 2-1 incasseren door een harde flats van buiten de 23 die binnengetipt werd. 
Het derde kwam Abcoude flitsend uit de startblokken doordat Bart een wereldballetje van Cas binnen wist te werken. Deze 3-1 was voor Bemmel een negatief omslagpunt, omdat het zelfde kwart Abcoude ook nog op 4-1 en 5-1 wist te komen door goals van Sebas en Rostom. Het vierde kwart was een bijzonder moment voor onze jeugdkeeper Okker uit de jongens onder 18 die zijn debuut mocht maken in Abcoude Heren 1. Helaas kreeg hij wel de 5-2 nog om zijn oren, maar dat maakt zijn debuut natuurlijk niet minder speciaal. De eindstand was ook gelijk 5-2 , al met al een mooie pot, nu alleen nog de puntjes op de i zetten voor aankomende zondag in de eerste competitiewedstrijd tegen Athena Heren 1.

Abcoude Heren 1

Gerelateerde nieuwsberichten

Maak kennis met onze trainers

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849