Teamindelingen veldseizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding 11 juni 2022

Beste jeugdleden (en ouders/verzorgers) van HV Abcoude,

Hier zijn ze dan, de teamindelingen voor het veldseizoen 2022-2023!

Op basis van input van de technisch managers, coaches, trainers, TIPS, tafeltjesavonden en kennismakingstrainingen en in overeenstemming met de selectieprocedure, komen we tot een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan jouw talenten, vaardigheden en sociale contacten.

Ook dit jaar hebben weer veel mensen de nodige tijd en moeite genomen om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. Er is input gevraagd aan, en overlegd door categorieleiders, trainers, coaches en ons technisch hart, Hans en Leo. Dit is vaak onzichtbaar en achter de schermen, soms complex want zo veel mensen, zo veel meningen. Maar het gebeurt altijd met de grootst mogelijke integriteit en objectiviteit.

Er is 1 team (MA1) waarin een grote groep speelsters is ingedeeld. Uit deze groep zal een aantal gevraagd worden om met Dames 1 mee te trainen c.q. volgend jaar mee te spelen. Deze speelsters ontvangen hierover een bericht.

Mocht je na publicatie nog vragen, opmerkingen en/of verzoeken over jouw indeling hebben die je niet beantwoord krijgt door het lezen van de selectieprocedure, stel die dan gerust via email aan de betreffende categorieleider. Daar zijn ze voor.

Er is op donderdagavond 16 juni 2022 een spreekuur op afspraak in het clubhuis naar aanleiding van de teamindelingen: Let op: een gesprek is alleen mogelijk bij opgave per mail vooraf (tot en met dinsdag 14 juni 2022) aan de technisch managers Hans en Leo en betreffende categorieleider.

Tot slot, het volgende:

1. Er wordt alleen gecommuniceerd via email. Stuur je mail dus naar de categorieleider van jouw categorie.

2. In geval van vragen over de A- en B-teams, kun je zelf contact opnemen met de categorieleider van de desbetreffende categorie. Voor de C- t/m E-teams, mogen dat ook ouders zijn.

Vragen over indelingen DEF gaan direct naar de Technisch Manager DEF (Hans Oostindië, [email protected]), vragen over A, B en C naar de Technisch Manager ABC (Leo Westenberg [email protected]).

3. Telefoontjes en aanspreken op straat of in de Plus Koot wordt niet gewaardeerd en bovendien niet in behandeling genomen.

4. Jouw email zal in overeenstemming met de selectieprocedure behandeld en beantwoord worden.

Bij grote/hoge uitzondering kunnen er gedurende het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de teamindeling.Er zijn rond de herfst en winterstop evaluaties wat weer wordt meegenomen in de indeling van de zaalteams.

Daarnaast heeft het Technische Hart van de HV Abcoude (Leo Westenberg, Hans Oostindië, TC bestuur) op voorhand al een aantal personen benaderd om de coaching van een bepaalde teams op zich te gaan nemen. Deze indeling wordt een paar dagen voor de Let’s Roll op de website gepubliceerd. Voor de teams waar nog geen coach voor is gevonden / aangewezen, gaan wij er van uit dat jullie dit onderling op de Lets Roll op 25 juni met elkaar regelen.

Geniet van de zomer en zorg dat je in topconditie terugkomt in augustus zodat we volgend jaar een nog weer mooier seizoen beleven.

Namens de Technische Commissie,
Hiske Helleman en Jop Ringeling