headerfoto headerfoto
 
Bestuur

Update bestuur

Nieuws afbeelding 28 april 2022 Maart stond op de club in het teken van bijpraten van de organisatie. Dus zijn er voor commissies, categorieën, (jeugd) trainers en coaches diverse bijeenkomsten geweest. Daarnaast is er door een paar vrijwilligers hard gewerkt om iedereen te ontvangen in een prachtig opgeknapt clubhuis en ook de tent staat na reparatie weer op zijn plek. Publiek is weer welkom, de bar is weer open en de dat hebben we geweten.

 

In april gingen we vieren dat we elkaar weer konden zien op de club. Er was een pannenkoekentraining voor de jeugd en een heel gezellig UIT JE PLAAT-vrijwilligersfeest, waarbij we Myrthe Bon konden verrassen met de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’. 

 

Kinderen van alle scholen uit Abcoude deden mee aan het schoolhockeytoernooi. Een prachtig gezicht om op zondagochtend de velden vol te zien met al die fanatieke gezichtjes. De sfeer was heel sportief en gezellig en de dag werd afgesloten met vaantjes en een ijsje. 

 

Bij het paaseieren zoeken was het een vergissing om te denken dat alleen de Funkey en Benjamins dit leuk vonden, want uiteindelijk hebben alle jongste jeugd kinderen na de training in de speeltuin de eieren uit het hoge gras gezocht. 

 

De senioren hebben een ‘Thé Dansant’ achter de rug, er is hard gedanst, friet verkocht door Dames 1 en er zijn spelletjes gedaan. Helaas kon het ‘Buurten-Straten-toernooi’ met Pasen wegens te weinig aanmeldingen niet doorgaan. Dit was natuurlijk ook een hele goede gelegenheid om een weekendje weg te gaan. We denken nog na over een alternatief.

 

Er zijn drie ‘VRIJMIBO’s’ en ‘HockeySpelen’ voor de diverse categorieën georganiseerd, waarbij de eerste editie afgesloten werd door een SILVERCUP-bekerwedstrijd van Heren 1, die zorgde voor een vol clubhuis en terras! A.s vrijdag alweer de laatste VRIJMIBO-editie met als kers op de taart om 20.30 uur een nieuwe SILVERCUP-bekerwedstrijd van Heren 1. Komt allen Heren 1 aanmoedigen! 

 

In april hebben we ook nieuwe mensen uitgenodigd om mee te trainen op de club. Hiermee gaan we door in mei. Dus heb je nog vriendjes of vriendinnen? Meld je aan via [email protected] en kijk of hockey bij je past. 

 

Helaas heeft onze technisch manager Leo aangegeven dat hij onze club gaat verlaten. Dit vinden we vreselijk jammer, maar begrijpen dat hij met een klein kindje wonend in Den Bosch zijn tijd efficiënter wil en kan indelen. De technische commissie heeft alle lijntjes uitstaan en voert diverse gesprekken om ervoor te zorgen dat in augustus weer met een enthousiaste trainersploeg het seizoen kunnen gaan starten. 

 

Mei staat altijd in het teken van de teamindelingen voor volgend seizoen. Dit is een drukke tijd voor onze vrijwillige technische bestuursleden en het technisch management. Hoe de teamindelingen gemaakt worden wordt beschreven in het bericht op de website. Mochten er hier nog vragen over zijn, mail deze dan naar je categorieleider. Begin juni worden de teamindelingen bekend gemaakt op de website.

 

Ook zijn we druk bezig om afspraken te maken voor de zalen voor volgend seizoen. Het is altijd spannend of we weer mogen komen en hoeveel uur we kunnen inkopen. Onze zaalcommissie doet hier geweldige inspanning voor!

 

In juni zijn alweer de laatste wedstrijden. Deze maand is op ​zaterdag 25 juni ook de ‘Lets Roll’, een belangrijke dag voor alle teams van volgend seizoen. Alle ouders en jeugdleden worden op deze dag verwacht. Er zal informatie over het volgende seizoen gegeven worden, de taken voor de ouders in het nieuwe team zullen verdeeld worden en de jeugdleden zien die dag voor het eerst hun nieuwe team, waarmee ze direct op de foto gaan. Al jaren is dit een enorm leuke dag, waar we allemaal naar uit kijken.   

  

Op donderdag 23 juni vindt de ALV plaats, waarbij de jaarrekening gepresenteerd wordt en we een bestuurswissel hebben van het bestuurslid accommodatie Jup van ‘t Veld, waarbij we voor deze rol twee nieuwe bestuursleden voordragen; een bestuurslid Bar/Horeca en een bestuurslid Accommodatie. Zo willen we als bestuur klaar zijn voor alle belangrijke projecten en uitdagingen die er op dat vlak op ons af komen. 

 

Helaas gaan de gesprekken met de gemeente over ons mooie initiatief om op het hockeyterrein twee padelbanen te bouwen minder voortvarend dan gehoopt. Dat is jammer, omdat we er aan onze kant al bijna klaar voor waren. Hier zullen we iedereen over bijpraten tijdens de ALV.

 

Tot slot moeten we eind juni ook alle vrijwilligers weer ingevuld hebben. Waarbij we willen benadrukken dat een hockeyclub niet kan bestaan zonder vrijwilligers. Maar bovenal is het heel leuk om iets voor de club te doen! Je ontmoet snel veel leuke actieve nieuwe mensen, bent vaak lekker buiten in de weer, je bent een voorbeeld voor velen en al snel zul je merken dat de club gaat voelen als een tweede thuis. 

 

Geniet nog van de laatste trainingen en wedstrijden en hopelijk gaan we elkaar vaak zien op de club.

 

Sportieve groet

Hiske, Marieke, Jop, Jup, Eric en Marc

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849