headerfoto headerfoto
 
zaalhockeycommissie

Zaalinfo van de KNHB: 28 januari

Nieuws afbeelding 28 januari 2022

Beste Wedstrijd, Zaalcommissaris ,

 

Wij zijn blij dat wij weer wedstrijden in de zaal kunnen spelen. Echter het blijft zo af en toe nog wel improviseren.

 

Kunnen jullie alle coaches, managers of aanvoerders erop wijzen dat zij vrijdagavond nog de standenmotor https://www.knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams controleren of er zich nog een last minute wijziging heeft plaats gevonden. 

 

Door het uitvallen van de Kennemer hal 1  (hal 1 dient als priklocatie)in hal 2 en 3 wordt wel gewoon gespeeld, In de Heliomare is helemaal geen zaalhockey meer en de Groenendaal sluit om 17:00 de deuren.  Al deze wedstrijden zijn verplaatst naar andere hallen of andere tijden. Let dus heel goed op.

 

Ook kunnen we deze weekenden te maken hebben met teams die door vele corona besmettingen en/of quarantainemaatregelen zijn uitgeschakeld. 

Wij willen vragen of deze verenigingen de wedstrijden in LISA op status afgelast willen zetten en de tegenstanders te informeren. De vrij gekomen tijd kan door de overige twee teams worden gebruikt voor een 2e wedstrijd tegen elkaar. 

 

Indien een team welke niet opkomt voor de wedstrijd ook zaalleiding, en controle van het corona toegangsbewijs heeft zullen deze taken overgenomen moeten worden door de overige twee teams.

 

Dan nog een opmerking over het bereik van de Weijver in Hoogwoud: vanwege een afgesloten kruising (afslag Pade) is sporthal de Weijver in Hoogwoud minder goed bereikbaar de sporthal moet benaderd worden via een route door Hoogwoud. Deze afsluiting is tot  05-02-2022 

 

Mochten er nog vragen en of opmerkingen zijn neem dan contact op via de mail of telefonisch.

 

Met vriendelijke groet,
 
Liesbeth Berkhout
Medewerker zaalhockey Noord-Holland
[email protected]Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849