Info n.a.v. persconferentie 14 januari

Nieuws afbeelding 15 januari 2022

De persconferentie van 14 januari geeft enkele versoepelingen voor de sport. Het is weer toegestaan om binnen- en buiten te sporten, maar competitiewedstrijden tegen andere clubs zijn nog niet toegestaan.

Korte update:

1. Dit weekend t/m 28 januari geen zaalcompetitie. Volgende week volgt nader bericht van de KNHB over hoe wordt omgegaan met het vervolg van deze competitie.
  2. Volgende week wel zaaltrainingen (rooster volgt).
  3. Volgend weekend waarschijnlijk onderlinge zaalwedstrijden, als er uren zaal beschikbaar zijn, zo niet onderlinge veldwedstrijden (schema volgt).
  4. Senioren mogen op het veld trainen of onderlinge wedstrijden spelen. Veld in overleg*. Senioren mogen ook in de zaal trainen (met QR code) als zij zich opgegeven hadden als zaalteam (rooster volgt).
  5. *Mochten er teams zijn die onderlinge veldwedstrijden willen spelen of willen trainen (zonder begeleiding club) graag veld reserveren bij Frederik Hemmink: 0641375775 of [email protected]
  6. Nog steeds helaas geen publiek toegestaan. De bar is gesloten. En nog steeds gelden de huidige corona-maatregelen.

Info Knhb: