Gaan we dit weekend weer de zaal in?

Nieuws afbeelding 13 januari 2022

Aanstaande vrijdag 14 januari staat er weer een persconferentie gepland. Dan zal duidelijk worden of de lockdown in de huidige vorm gehandhaafd blijft, of wellicht versoepeld wordt op onderdelen.

De KNHB heeft alle clubs geïnformeerd dat ALS er versoepelingen komen, waardoor binnensporten en/of competitie weer toegestaan worden, dat dat dan ook onmiddellijk wordt opgevolgd.

Dus het zou kunnen dat op zaterdag 15 januari de zaalcompetitie wordt hervat.

Vrijdagavond informeert de KNHB ons weer. Verre van ideaal natuurlijk. Toch verzoeken wij iedereen zich voor te bereiden dat er komend weekend competitie gespeeld gaat worden. Check nogmaals de speeltijden en locaties in de app op eventuele veranderingen.

Mocht je door veel quarantaine gevallen binnen het team nu al weten niet compleet te zijn overleg dit dan met de wedstrijdsecretaris en je categorieleider. Dank!