headerfoto headerfoto
 
Sportiviteit en respect

Gebruik de Blauwe kaart & win een blauwe taart!

Nieuws afbeelding 8 oktober 2021

We mogen weer competitie spelen en dus ook de Blauwe kaart weer uitdelen! De Blauwe kaart is een compliment voor de tegenstander en is er speciaal voor de jongste jeugd! Zo laat je de tegenstander na de wedstrijd weten waarom je ze zo sportief vond. Ook dit jaar maakt één team aan het einde van het jaar kans op de blauwe taart!

 

Hoe werkt het?

Het team bedenkt na de wedstrijd welk compliment ze de tegenstander willen geven en schrijft dat op de blauwe kaart. Maak een foto van je blauwe kaart vóórdat je deze aan je tegenstander geeft en stuur de foto naar [email protected]. In de HvA nieuwsbrief lichten we een foto met compliment uit en aan het einde van het jaar kiezen wij uit alle inzendingen het leukste, sportiefste en/of meest bijzondere compliment. Het winnende team kan gaan smullen van de blauwe taart, gemaakt door bakker Both.

 

Bij het begin van het seizoen heeft elk team een stapeltje blauwe kaarten gekregen, met een geplastificeerde instructiekaart. Zijn je blauwe kaarten op? Ze zijn ook te verkrijgen aan de bar.

 

P.s. Met het insturen van een foto geef je toestemming om deze te laten plaatsen in de nieuwsbrief en op de socials van HV Abcoude.Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849