Voorbereidingen zaalhockey

Nieuws afbeelding 13 september 2021

Hoewel iedereen nog maar net weer lekker buiten aan het hockeyen is, zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen. En wat kijkt iedereen er naar uit, want vorig jaar moesten we dit leuke spel missen. Zaalhockey is heel leuk én leerzaam én we spelen dit jaar naast de zaal in Gaasperdam ook in de nieuwe zaal in Sporthuis Abcoude. Wat een luxe!

Iedereen doet mee

Wij gaan er weer vanuit dat iedereen van de E8 t/m de A-teams, wil zaalhockeyen. Mocht je dit toch niet willen geef dit dan voor zondag 19 september door aan je teammanager. Zie de website voor de zaalhockeycontributie. Daarbij willen we vragen of alle teammanagers in LISA willen kijken of er ook een zaalcoach, zaalteammanager en zaalspelleider aangegeven staan.

Competitie data

Elke team speelt 2 (korte) wedstrijden per wedstrijddag. In totaal bestaat een zaalseizoen uit 5 wedstrijddagen. De wedstrijddagen vinden plaats in onderstaande weekeinden. De definitieve indeling volgt via de KNHB.

Informatieavonden

Eind november zullen er verschillende informatieavonden georganiseerd worden voor zaalteammanagers, zaalteamcoaches en zaalteamscheidsrechters. Rond die tijd starten ook de trainingen.

E6-teams

De E6-teams spelen geen zaalcompetitie maar mogen op 4 december meedoen aan het beroemde Max Edel zaalhockeytoernooi in Amsterdam. De F-teams spelen nog geen zaalhockey.

Vragen

Heb je vragen over je team neem dan contact op met de categorieleider. Heb je nu al specifieke vragen over het zaalhockey dan kan je een mail sturen naar [email protected].