Barcommissie

De buitenbar gaat weer open! (en ouders zijn - beperkt - welkom)

Nieuws afbeelding 6 juni 2021 De komende drie zaterdagen ontvangen wij weer tegenstanders van andere clubs. Een stap in de richting van de hockeyzaterdag zoals die bedoeld is.

Daar hoort ook de gastvrijheid bij waar onze club om bekend staat. Wij stellen daarom de buitenbar weer open, met lekkere en duurzame Santas-koffie, Bradley's thee, limo, fris en versnaperingen.

Om ook de ouders van onze eigen spelers te laten genieten van de sfeer die we zo gemist hebben, laten we, bij wijze van proef, per team 4 ouders toe (naast de teambegeleiding). Zo kan, verdeeld over drie zaterdagen, ieder kind een keer live aangemoedigd worden door vader of moeder (thuis of uit, want rij-ouders zijn welkom).

Let op: per team dus een scheidsrechter/spelbegeleider, een of twee coaches en maximaal vier ouders. Wij vragen aan de teammanagers om dit goed te organiseren. En houd je alsjeblieft strikt aan de voorwaarde van 1.5m afstand.

Tot ziens op de club!

Melanie (gastvrouw), Marieke (hoofd barcommissie) en Jup (bestuurslid accommodatie)