Teamindelingen (Jongste) Jeugd 2021-2022

Nieuws afbeelding 6 juni 2021

Beste jeugdleden (en ouders) van HV Abcoude,

Hier zijn ze dan, de teamindelingen voor het volgende seizoen in de bijlage.

Nieuwe indelingsprocedure

Op basis van input van de technisch managers, coaches, trainers, TIPS en tafeltjesavonden en in overeenstemming met de indelingsprocedure, komen we tot een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan ieders talenten en vaardigheden.

Trainen in de nieuwe samenstelling

Door de omstandigheden zullen we pas bij het begin van het nieuwe seizoen gaan trainen in de nieuwe samenstelling. Het laatste stukje van het seizoen zijn de drie regionale wedstrijden. Deze worden nog gespeeld in de teamsamenstelling van het afgelopen seizoen.

Er is één team waarvoor een uitzondering wordt gemaakt. Dit team zal nog een tijdje doortrainen. Doel van deze trainingen is om tot een definitieve teamindeling te komen. Het gaat om de JB1 waar nog spelers van worden verplaatst naar de JB2. De definitieve indeling wordt uiterlijk 26 juni bekend gemaakt. Dit team traint door in week 23 t/m 25: maandag 18:30 – 20:00 veld 1

Coaches nieuwe teams

Er zijn op voorhand al een aantal personen benaderd om de coaching van een betreffend team op zich te nemen. Deze indeling wordt een paar dagen voor de Let’s Roll op de website gepubliceerd. Voor de teams waar nog geen coach voor is gevonden, gaan wij ervan uit dat dit onderling op de Let’s Roll met elkaar ingevuld wordt.

Vragen over de indelingsprocedure

Mocht je na publicatie nog vragen, opmerkingen en/of verzoeken over jouw indeling hebben die je niet beantwoord krijgt door het lezen van de indelingsprocedure op de website, stel die dan gerust.

De procedure voor vragen is hieronder uiteengezet:

1.      Er wordt alleen gecommuniceerd via email. De email met vraag moet gericht zijn aan zowel de categorieleider als de Technisch Manager. Jouw email zal in overeenstemming met de selectieprocedure behandeld en beantwoord worden.

·        ABC-Meisjes:    Stephanie Dommanschet/ Charlotte Dorrepaal & Leo Westenberg

·        D-Meisjes:       Philip van Aerssen & Hans Oostindie

·        ABC-Jongens: Sjoerd Hinderink & Leo Westenberg

·        D-Jongens:       Sebastiaan van Nugteren & Hans Oostindie

·        EF-teams:        De categorieleider & Hans Oostindie

2.      Er is vervolgens een spreekuur in het clubhuis naar aanleiding van de teamindelingen:

·        ABC-teams: dinsdag 15 juni as tussen 19.00 en 20.00 uur

·        D en E8-tallen: woensdag 16 juni as tussen 19.00 en 20.00 uur

Let op: een gesprek is alleen mogelijk bij opgave per mail vooraf aan de technisch manager en betreffende categorieleider. Telefoontjes en aanspreken op straat of in de Plus Koot wordt niet gewaardeerd en bovendien niet in behandeling genomen.

Ter afsluiting;

·        Alle teams (6E en F uitgezonderd) zijn aangemeld voor de zaalhockey competitie. We hebben een eigen zaal in Abcoude, houd daar rekening mee;

·        Deze indeling staan niet voor de rest van het nieuwe seizoen vast. Er worden mogelijk rond de herfst en winterstop wijzigingen doorgevoerd mocht daar aanleiding toe zijn.

Geniet van de zomer en zorg dat je in goede gezondheid en vol nieuwe energie terugkomt in augustus zodat we volgend jaar weer een mooi seizoen beleven waarbij we weer als vanouds kunnen hockeyen.

Namens de Technische Commissie en de bestuursleden TC

Hockeyvereniging Abcoude