Planning hockey tot eind van het seizoen

Nieuws afbeelding 8 mei 2021

Beste leden,

Hieronder lees je wat de plannen voor de laatste hockeyweken seizoen 2020-2021 zijn. Ook zal hier elke week het wedstrijdschema voor de ladder competitie worden gepubliceerd.

LET OP iedereen die naar de club komt moet de RIVM gezondheidscheck doen. En zich houden aan alle coronamaatregelen.

Week 20 - weekend 22-23 Mei (- Pinksteren)

Week 21 - weekend 29-30 Mei

Week 22 - weekend 5-6 Juni

In het weekend van 5-6 juni wordt de nieuwe teamindeling voor seizoen 2021-2022 bekend gemaakt.

Week 23 is de laatste week dat er trainingen zijn. Dit weekend (12-13 juni) spelen alle teams een oefenwedstrijd met hun nieuwe team van volgend seizoen 2021-2022.

Aan het eind van het seizoen kijken we of het mogelijk is om de Lets Roll plaatst te laten vinden, wellicht doen we dit online.

Funkey

Trainen deze weken gewoon door altijd op zondag van 9.30 – 10.30.

F-training

Trainen deze weken gewoon door volgens trainingsschema.

-> Het kan zijn dat je wordt uitgenodigd om mee te oefenen bij een echt F-tal team. Heb je hier vragen over mail dan met categorieleider Freek

F-tallen

Trainen deze weken gewoon door volgens trainingsschema.

In het weekend (zaterdag) spelen zij altijd van 9.00 - 10.00 uur wedstrijden met het eigen team tegen elkaar op veld 1. Het schema van de wedstrijdjes wordt gemaakt en gecommuniceerd door de categorieleiders Wibo en Simone.

E6-tallen

Trainen deze weken gewoon door volgens trainingsschema.

In het weekend (zaterdag) spelen zij altijd tussen 9.00 - 10.30 uur wedstrijden tegen elkaar op veld 3.

Het schema van de wedstrijden, inclusief spelleiders wordt gemaakt en gecommuniceerd door de categorieleiders Kiki en Wibo

E8-tallen

Trainen deze weken gewoon door volgens trainingsschema.

In het weekend (zaterdag) spelen zij altijd van 9.30 - 11.30 uur wedstrijden tegen elkaar op veld 2.

Het schema van de wedstrijden, inclusief spelleiders wordt gemaakt en gecommuniceerd door de categorieleiders Wikke en Wibo

D-tallen tot en met Heren 1

Trainen deze weken gewoon door volgens trainingsschema.

Spelen een laddercompetitie. Als je wint klim je de week erna een plek omhoog op de ladder. Als je verlies daal je een plek.

• De uitslagen worden direct na de wedstrijd opgeschreven op het vel wat aan de deur kleedkamers hangt.
  • Op maandag zal de up to date ladder op de website staan.
  • Wedstrijden worden gespeeld op een heel veld.
  • Wedstrijden duren 4x15 minuten.
  • Teams mogen 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.
  • Wedstrijden mogen niet in gelijkspel eindigen, dus speel je bij gelijkspel na de wedstrijd shoot outs.
  • Teams nemen per wedstrijd 1 coach en 1 scheidsrechter mee.
  • Speelschema:

Zaterdag 22 mei

<Wachten op wedstrijdschema>

Zondag 23 mei

<Wachten op wedstrijdschema>

Veteranen & Senioren 27+

Blijven kwartetten op woensdag van 20.00 -21.45 uur en op zondag van 10.00 – 14.00 uur op veld 3.

Blijf gezond en heel veel plezier allemaal!