Angstel Beker 6 en 7 februari

Nieuws afbeelding 2 februari 2021

Zaterdag 6 en zondag 7 februari is de 2e speelronde van het HV Abcoude Mixed Toernooi om de Angstel Beker. In onderstaand bericht vind je het wedstrijdschema en de teamindeling voor het toernooi.

De volgende dingen zijn anders dan vorig weekend:

- De tijden van de poules op zaterdag zijn gewijzigd

- Verzoek aan de coaches om echt op tijd te starten!

- Er zijn wat personen gewisseld in poule II

- Er zijn wat wissel in coaches / spelbegeleiders in diverse poules

- We missen nog wat uitslagen van poule IV. Deze graag mailen naar: [email protected]

- Wil je ook graag een keer coachen of fluiten? Stuur dan een mail met de naam van het team naar [email protected] en [email protected]

Wij vragen iedereen om 1,5 meter afstand te houden als er niet gehockeyd wordt. Nog steeds is er geen publiek op de club toegestaan. En natuurlijk geldt dat iedereen de RIVM gezondheidscheck moet doen.

Veel plezier!

Opzet Angstel Beker

1. Wedstrijden zijn 4x 15 minuten (of in drieluik 2x 12 min).
  2. Alle spelers zijn ingedeeld in een nieuw gemengd team, ieder team speelt in een vaste poule (I-VII) en zijn heeft zijn eigen kleur (blauw, wit, rood, oranje). De indeling op naam vind je in dit document.
  3. Iedereen speelt 3 weken in dezelfde kleur, in de kleur van de teamnaam (wit, blauw, rood of oranje).
  4. Het team dat als eerste genoemd staat trekt rode sokken aan. Het andere team witte sokken.
  5. Standaard hockeyregels gelden, dus strafcorners worden gespeeld.
  6. Als er sprake is van een stand met meer dan 3 doelpunten verschil, verwachten we maatregelen om de wedstrijd een spannender karakter te geven.
  7. Alle coaches zijn verdeeld over de teams. Er is 1 coach per team toegestaan bij de wedstrijden. Het is prima als coaches rouleren over de teams, zolang er maar geen team zonder is.
  8. 18 teams hebben geen vaste keeper. Deze kunnen met een extra veldspeler spelen of een wisselkeep opstellen. Voor de wedstrijd vragen wie wil. Graag alle keepersspullen mee naar de club nemen.
  9. De teambespreking vindt plaats op de cirkelrand. Teams mogen niet samen in de dug-out zitten.
  10. Teams mogen 20 minuten van tevoren aanwezig zijn, graag direct na de wedstrijd naar huis.
  11. De stand wordt door de coach doorgegeven aan de categorieleider aanwezig.
  12. Neem je eigen gevulde bidon mee en kleed je naar de weersomstandigheden. Wc’s op de begane grond zijn open, maar ga thuis voordat je vertrekt.

Zaterdag en zondag

• Poule I, II, III, IV spelen op zaterdag
  • Poule V, VI, VII spelen op zondag
  • Poule IV en Poule VII spelen de eerste twee weekenden een drieluik. De laatste dag (13/2 of 14/2) spelen ze een finalewedstrijd

Scheidsrechters

• Poule I, II, III, VII: scheidsrechters staan in het schema aangegeven
  • Poule, IV, V, VI: worden gefloten door (nieuwe) jeugdscheidsrechters!** Zij hebben van Edwin een mail gehad!
  • Kan je niet fluiten? Regel dan zelf een vervanger, dank.

Wedstrijdschema zaterdagen:

Wedstrijdschema zondagen:

Teamindeling:

Organisatie en contactpersonen

We organiseren dit toernooi als club met z’n allen. Mocht je vragen hebben stuur deze dan naar:  [email protected] en graag cc: [email protected]

**Jeugdscheidsrechters:

Carlijn Coffeng en Anouk Hoogenraad