headerfoto headerfoto
 
Technische Commissie

Wintertrainingen en competitie voor jeugdleden

Nieuws afbeelding 14 januari 2021

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

 

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2021. Dat al onze leden gezond mogen blijven en dat 2021 een beter hockeyjaar mag worden dan 2020.

 

Wintertrainingen en competitie voor jeugdleden:

·        Vier weken training (1x per week) vanaf 18 januari

·        Onderlinge competitie om de ‘Angstel Beker’ op 30 januari, 6 en 13 februari

Nu we, na de persconferentie, duidelijkheid hebben dat de geplande vroege herstart van de KNHB-competitie niet door kan gaan, willen we jullie graag informeren over ons eigen alternatieve winterprogramma voor de (jongste) jeugd. 

Dit programma is bedoeld voor de A t/m E jeugd en bestaat uit vier weken training (1x per week) vanaf 18 januari en een nieuwe onderlinge competitie van drie zaterdagen om de ‘Angstel Beker’. Deze wedstrijden zullen gespeeld worden op 30 januari, 6 en 13 februari. 

Uiteraard moeten we voor deze onderlinge wedstrijden een voorbehoud maken dat dit alleen kan doorgaan als het advies van het kabinet in de komende weken niet verandert. 

Aangezien we op dit moment in een lockdown zitten met strenge beperkingen, moeten we helaas het aantal aanwezige ouders op deze drie zaterdagen beperken tot maximaal één volwassene per team. 

De F-kinderen hebben alleen training (woe 15-16 uur). Kleed alle kinderen warm aan. De F-trainingskinderen en de Funkey-kinderen beginnen zoals gebruikelijk weer in maart.

Voor deze extra wintertrainingen wordt, in tegenstelling tot veel andere clubs, geen extra financiële bijdrage gevraagd. 

We beginnen as maandag 18 januari met trainen, het trainingsschema staat op de website. Er zal in deze periode geen keeperstraining gegeven worden.

Nog steeds is er geen publiek op de club toegestaan. En natuurlijk geldt dat iedereen de RIVM gezondheidscheck moet doen. 


We hopen jullie op deze manier ook in de winter hockeyplezier te kunnen bieden en onze jeugdleden in deze tijden van beperkingen toch de kans te geven goed in beweging te blijven.

 

Heel veel plezier!

Hanneke, Marieke, Jup, Luc, Jop en Marc

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849