VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2010-2011

17 juni 2010

De voorlopige teamindeling van de jeugd is bekend. Gedurende de zomervakantie kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden, de teamindeling wordt bij de start van de competitie definitief. Gedurende het seizoen kunnen teamwijzigingen plaatsvinden indien daar (belangrijke) redenen voor zijn.

In de afgelopen periode heeft de Technische commissie in overleg met de selectiecommissie de teams ingedeeld. Op de website staat onder beleid teamindelingen welke procedures en criteria zijn gehanteerd.

De teamsamenstelling is tot stand gekomen op basis van:

1. Evaluatieformulieren ingevuld door de trainers en coaches aan de hand van T(techniek) I(inzicht) P(persoonlijkheid) S(snelheid)

2. Evaluatie gesprekken met trainers/coaches en co├Ârdinatoren/selectiecommissie

3. Bekijken van wedstrijden gedurende het seizoen door co├Ârdinatoren en selectiecommissie

4. Selectietrainingen (voor ABC11D)

Voor nieuwe leden geldt: mocht je naam niet op de lijst staan en/of heb je geen bericht ontvangen dan kan het zijn dat we op dit moment binnen de teams geen plaats hebben. We nemen zo spoedig mogelijk contact op als er weer plaats is.

Teamindelingen