headerfoto headerfoto
 
Bestuur

Voorbereiding alternatief winterprogramma

Nieuws afbeelding 30 oktober 2020

Beste leden en ouders,


Nu de zaalhockeycompetitie ook vanuit de KNHB officieel is geannuleerd, willen we jullie alvast op de hoogte brengen dat wij op dit moment volop in voorbereiding zijn voor een alternatief winterprogramma. 


Dit programma omvat onder meer:

  • De mogelijkheid om voor ‘de winterstop’ op het veld terug te gaan naar 2x per week trainen (voor de jeugdteams die in het normale schema 2x per week trainen).
  • Deelnemen aan de Midwintercompetitie van de KNHB + wintertrainingen (in januari en februari, buiten de schoolvakanties), zowel voor senioren als voor jeugdteams (behalve de F jeugd). We gaan ervan uit dat alle teams mee willen doen, maar vragen om dit voor 10 november te bevestigen aan je teammanager, zodat we voorbereid zijn. Voor de midwintercompetitie en bijbehorende trainingen vraagt de club een ‘midwintercompetitie vergoeding’ voor de inzet van onze betaalde trainers, welke normaliter ook (deels) betaald worden vanuit de zaalcontributie. Deze bedraagt €65 per persoon. 
  • De trainingen in 4 tallen voor Senioren en Veteranen.
  • De mogelijkheid om de onderlinge wedstrijden voor de jeugd om de 'Gouden Gein Cup' te verlengen.

Al bovenstaande initiatieven zijn uiteraard nog onder voorbehoud van verdere duidelijkheid rondom de Corona-maatregelen, die naar verwachting gecommuniceerd worden tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november en de aansluitende beslissingen van de KHNB op woensdag 4 november. We streven ernaar om op donderdag 5 november duidelijkheid te bieden over bovenstaande initiatieven. 


Ons streven is en blijft, zeker in deze tijden, om zoveel mogelijk te kunnen blijven hockeyen.


Met sportieve groet,

Bestuur HV Abcoude

Marieke, Hanneke, Jop, Luc, Jup en MarcContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849