headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Welkom Lindenhoff en Grutto als nieuwe sponsors van HV Abcoude

Nieuws afbeelding 2 oktober 2020
Afgelopen week heeft onze club maar liefst twee sponsors mogen verwelkomen; Lindenhoff en Grutto. Samen met Berend te Voortwis hebben we op zaterdag 26 september veld 3 officieel omgedoopt tot het 'Lindenhoff veld'. Naast exclusieve sponsoring van veld 3 zal Lindenhoff ook te zien zijn op een van de vlaggen op ons terrein.

Voor de meeste HVA leden is de Lindenhoff bekend terrein. Lindenhoff staat voor authentieke smaak, met vlees van eigen boerderij, groenten en fruit van de volle grond, wijnen en boerenkazen, verse vis van visleverancier Jan Veerman, brood van Menno, chocolade van chocolatier van Soest en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft voor een heerlijke maaltijd met vrienden en familie, te koop via de webwinkel of middels een bezoek aan de Marché in Baambrugge. 

Grutto zal te zien zijn op borden langs veld 1 en naast de vlaggenmasten richting clubhuis. Grutto.com (bekend van koopeenkoe.nl) is een webwinkel die staat voor een natuurlijke, gezonde en verspillingsvrije vleessector, terug naar een natuurlijke manier van vlees produceren. 

Berend en Esther te Voortwis zijn zeer bekend met HV Abcoude, zij hebben 4 actief hockeyende dochters op onze club en Esther is actief in onze vrijwilligerscommissie.

Hartelijk welkom als nieuwe sponsor, dank voor jullie steun en op naar vele smakelijke momenten samen!

Mede namens de sponsorcommissie,
Marc Estourgie

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849