headerfoto headerfoto
 
Wedstrijdtafel

Voor de teams die moeten spelen op HC Spire of naar regio Den Haag

Nieuws afbeelding 10 september 2020

Clubhuis HC Spire, raadpleeg www.hcspire.nl

"We zijn al heel lang bezig met plannen maken voor een nieuw clubhuis. Eindelijk gaan we nu ook starten met de bouw. Vanaf zaterdag 11 september wordt het clubhuis gesloopt. We vragen alle gasten de auto te parkeren op de aangegeven borden.

Het is dan nog een klein stukje lopen. We vragen alle gasten al omgekleed naar Hoogwoud te komen. Kleedkamers hebben we niet. We hebben een bouwkeet waar beperkt drankjes beschikbaar zijn. Sportcentrum de Weijver stelt toiletten beschikbaar.

Bovendien kan daar ook nog wat gedronken/gegeten worden. Voor de allerjongste spelers: even snel naar de WC is niet mogelijk. Het is even lopen naar de toiletten van de sporthal. Zouden jullie hier rekening mee willen houden?

De parkeerplaats wordt voor een groot deel ook gebruikt voor de bouw. Wij adviseren de auto’s te parkeren op de aangegeven borden. Het is dan nog een klein stukje lopen naar het clubhuis. Na de zaalcompetitie hopen we iedereen te begroeten in ons nieuwe clubhuis. Voor meer informatie: www.hcspire.nl

 

Voor de teams die naar regio Den Haag moeten reizen:

Er zijn weer bouw/wegwerkzaamheden:

https://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/2020/06/vijf-weekendafsluitingen-snelweg-a4.aspx

Dit raakt veel teams die naar de regio Den Haag zullen reizen. De snelweg A4 is tijdens deze weekenden tussen de autoweg N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven 2 rijbanen beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur.

Geef aan de teams door dat er altijd tevoren gecontroleerd wordt op https://rwsverkeersinfo.nl/ of  https://www.vananaarbeter.nl/

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849