headerfoto headerfoto
 
Bestuur

Bericht van de voorzitter; we gaan weer beginnen...

Nieuws afbeelding 16 augustus 2020 ...en wat is dat een goed gevoel, na zo’n lange tijd! We hopen dat jullie allen een mooie zomer hebben gehad, al was deze ongetwijfeld anders dan andere jaren. Nu we weer terug naar een nieuw ‘normaal’ gaan, kunnen jullie in deze nieuwsbrief lezen wat er allemaal staat te gebeuren. Er is achter de schermen hard gewerkt om voorbereidingen te treffen en tijdens de klus- en vrijwilligersochtend a.s. zaterdag 22 augustus zetten we de puntjes op de i om helemaal klaar te zijn voor een goede start, deze week met de trainingen en vanaf begin september met de competitie. 

Let’s Roll hebben we dit jaar in twee etappes moeten splitsen, waarbij de jongste jeugd al voor de vakantie aan de beurt is geweest en we verheugen ons erop om de ouders van de A, B en C jeugd a.s. zaterdag 22 augustus te zien voor de ‘Let’s Start’. Tevens sluiten we die dag af met de feestelijke opening van onze buitenbar in een klein gezelschap. Deze buitenbar brengt meer sfeer tussen de velden en helpt ons om het clubhuis te ontlasten op drukke momenten. Zeker in deze tijd waar we nog te maken hebben met beperkingen (zo mogen we maar met maximaal 25 personen in het clubhuis) komt dat zeer goed uit. Heel veel dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet en aan de teams (HB en HC) die financieel hebben bijgedragen om deze buitenbar mogelijk te maken!

Met alle maatregelen zal het ongetwijfeld een iets ander seizoen worden dan we gewend zijn (zo zijn er uiteraard 1.5m-beperkingen op ons terrein en moeten we bijvoorbeeld mondkapjes op in de auto op weg naar uitwedstrijden), maar we kijken er erg naar uit om er met elkaar een heel mooi seizoen van te maken! 

Tot binnenkort op de club en hartelijke groet,
Marc Estourgie


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849