Zaterdag 22 augustus Let’s Start voor de ABC-teams

Nieuws afbeelding 11 augustus 2020

Graag nodigen we alle ouders van de ABC-jeugdteams uit voor Let’s Start op zaterdag 22 augustus. Voor de spelers organiseren we dan korte oefenwedstrijden. Het bestuur en de technische commissie praten iedereen bij over het aankomende seizoen en daarna verdelen de ouders met elkaar de teamtaken en clubtaken.

Dit is een belangrijk evenement op onze vereniging en zorgt ervoor dat de start van het nieuwe seizoen soepel verloopt. Op deze dag worden ook de teamfoto’s gemaakt. Om 16.00 uur is iedereen weer van harte welkom bij de opening van de nieuwe buitenbar. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien op de club.

13.00 - 13.45 uur: ouders JB1 JB2 JB3 MB1 MB2 MB3

Drieluik MB op veld 2

Oefenwedstrijd JB2-JB3 op veld 3

14.00 - 14.45 uur: ouders JA1 MA1 MA2

Oefenwedstrijd MA1-MA2 op veld 2

Oefenwedstrijd JA1 op veld 1

15.00 - 15.45 uur: ouders JC1 JC2 JC3 MC1 MC2 MC3

Drieluik JC op veld 3

Drieluik MC op veld 2

16.00 Feestelijke opening buitenbar.

Voor de spelers: kom in je HV Abcoude-tenue en neem ook je uitshirt mee!

Let’s Start met coronamaatregelen

Voor iedereen geldt: Ben je ziek of heb je verschijnselen die kunnen duiden op een beginnende infectie blijf dan thuis. Bijeenkomsten zijn weer mogelijk mits buiten en op 1,5 meter afstand van elkaar. Daarom vindt Let’s Start buiten plaats. Per team zal er voor de ouders een plek worden gemarkeerd. Wij vragen iedereen 1,5 meter afstand te houden. Spelers gaan meteen het veld op, ouders niet. Mocht het heel slecht weer zijn kijk dan 2 uur van tevoren op de website of Let's Start doorgaat.

• Welkomstwoord - nieuwe voorzitter Marc Estourgie
  • Focus teams - Technisch Manager Leo Westenberg
  • Info over taken binnen teams - categorieleiders
  • Samenkomst van ouders op gemarkeerde locaties. Hier worden de taken verdeeld en ingevuld. Bij afwezigheid worden mensen ingedeeld bij openstaande taken.

Taken te verdelen

De vereniging draait op vrijwilligers, fijn als jij ook een steentje kunt bijdragen! We horen graag op Let's Start waar jij de vereniging mee zou kunnen helpen. Hiervoor ligt een inschrijflijst bij de tafel van de vrijwilligerscommisie.