Steun de club!

Nieuws afbeelding 26 juni 2020

Steun de club en koop tijdens de Let's Roll een Intersport cadeaukaart, een tasje van de bar of sponsor een team!

Intersport cadeaukaart & tasje van de bar
De club heeft cadeaukaarten gekregen van onze sponsor Intersport Twinsport in Buitenveldert. Tijdens Let’s Roll kun je deze cadeaukaarten kopen. Daarmee steun je direct onze club! De cadeaukaart is vrij besteedbaar in de winkel. Dus koop hiermee nieuwe hockeyspullen van HV Abcoude, of een ander sportartikel naar keuze.

• Koop een cadeaukaart ter waarde van €25 voor €25 en krijg een tasje van de bar met lekkers gratis.
  • Koop een cadeaukaart ter waarde van €50 voor €45 en verdien zo €5 euro én krijg een tasje van de bar met lekkers gratis.
  • Koop een tasje van de bar met lekkers voor €5 en steun daarmee de club.

Sponsor een team
Steek een team in mooie pakken met jouw logo erop! Een heel achttal in pak steken met jouw logo op de rug kan al voor eenmalig €535, een elftal al vanaf eenmalig €750 (ex BTW) daar komt nog €100 resp. €150 per jaar bij aan de club. Geef het liefst voor de zomervakantie aan als je interesse hebt, zodat de pakken bedrukt klaarliggen bij de eerste training van het volgende seizoen. Wij gaan het voor je regelen! Mail naar: [email protected].