headerfoto headerfoto
 
Technische Commissie

Heren 1 pakt weer eens 3 punten

26 april 2010

Eindelijk weer drie punten!

 

Na de winterstop laat heren 1 een goede stijgende lijn zien. Maar tot heden werd er maar alleen nog maar gelijk gespeeld of verloren. Daar moest afgelopen zondag verandering in komen tegen de Mezen uit Harderwijk.

 

De heenwedstrijd hadden we met 7-3 gewonnen en dit keer moesten de punten in Abcoude blijven. Ondanks het warme weer begonnen we redelijk goed aan de wedstrijd. Abcoude had het beste van het spel en was ook het gevaarlijkst. De eerste helft werd er vooral op de helft van de Mezen gespeeld met af en toe een uitbraak van de Mezen die elke keer stuitte op een zeer goed keepende David. Abcoude kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong uit een strafcorner welke werd gesleept door Jesse. Jesse zette laten ook een aanval op waarna Jens met een goed backhand schot de stand op 2-0 bracht. Dit was ook de ruststand.

 

In het begin van de tweede helft kregen we het wat lastiger en begonnen de Mezen iets meer druk te zetten. Maar ook vandaag speelde onze verdediging en onze keeper een prima wedstrijd en gaven zelden een kans weg. Een keer kwam een speler van de Mezen door maar deze speelde de bal op de paal. Gedurende de tweede helft nam Abcoude het initiatief weer over en kwam op een 3-0 voorsprong. Abcoude bepaalde de rest van de 2e helft gesteund door een geweldig publiek (dank daarvoor). Door een mooie actie van Lennart werd Jos in staat gesteld om ook nog 4-0 op het scorebord te zetten.

 

Een zeer solide wedstrijd en drie punten voor Abcoude was het resultaat van deze warme zondag. Komende week Athena uit en de week daarop de laatste competitiewedstrijd van heren 1 van dit seizoen thuis tegen Purmerend.

 

Groet,

Heren 1

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849