Let’s Roll voor DEF-jeugd op zaterdag 27 juni - gaat door

Nieuws afbeelding 27 juni 2020

Bericht 27 juni:

Let’s Roll gaat door! Neem een paraplu mee. Bij onweer schuilen we in het clubhuis. Mocht er een nieuw bericht komen, check de website. Kinderen in HV Abcoude tenue met stick. Graag tot straks!

---------------------------

Bericht 26 juni:

Morgen 27 juni is de Let’s Roll voor de DEF teams. Er zijn zorgen of dit door kan gaan in verband met het weer. Morgenochtend om 8.00 uur laten wij hier op de website en op de team-apps weten of het doorgaat of niet. Mocht het tijdens de Let’s Roll plotseling gaan onweren, kunnen we schuilen in het clubhuis. Als de Let’s Roll niet door gaat zal er een Let’s Start plaatsvinden aan het begin van het nieuwe seizoen.

----------------------------------------

Bericht 17 juni:

Let’s Roll gaat door voor alle ouders van de DEF-jeugdteams van volgend seizoen. De gemeente heeft maandag toestemming gegeven dat deze voor de club belangrijke bijeenkomst buiten door mag gaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. Voor de ABC-jeugdteams organiseren we een Let’s Start aan het begin van het nieuwe seizoen.

Wat is Let’s Roll?

Let’s Roll is een belangrijke dag voor de club om ervoor te zorgen dat de start van het nieuwe seizoen soepel verloopt. Op deze dag zien de nieuwe jeugdteams elkaar op het veld en worden de teamfoto’s gemaakt. Tegelijkertijd krijgen de ouders informatie van de club en maken zij afspraken over de taken en rollen rondom de teams en de vereniging voor het volgende seizoen.

Rollen teams en vereniging

Hockeyvereniging Abcoude is een club die volledig draait op de grote inzet van vrijwilligers. Op 26 juni, de dag voor Let’s Roll, worden alle rollen binnen de teams en vereniging op de website gepubliceerd. Op deze manier kunnen ouders alvast kijken welke rol bij hen past en op welke manier zij een steentje bij kunnen dragen.

Aanwezigheid met coronamaatregelen
Alle DEF-jeugdleden en ouder(s)/verzorger(s), met uitzondering van de Funkey en de F-training*, worden op Let’s Roll verwacht. In overleg met de gemeente hebben we vanwege de coronamaatregelen ten opzichte van vorig jaar twee grote wijzigingen moeten doorvoeren: het evenement zal volledig buiten worden gehouden en we hebben ervoor gekozen om alleen de DEF-jeugd uit te nodigen en niet de ABC-jeugd, om de dag zo minder druk te maken.

De geldende coronamaatregelen zijn ook deze dag van kracht. Dus als je zelf ziek bent of iemand uit het gezin is ziek, blijf dan thuis. Als je wel naar Let’s Roll komt, was dan je handen voor en na het bezoek aan de club. Uiteraard vragen we iedereen 1,5 meter afstand te houden.

Per team zal er voor de ouders een plek worden gemarkeerd. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt, willen we vragen om met 1 ouder per kind te komen. De kinderen komen in clubtenue met stick en gaan meteen het veld op om spelletjes te doen.

Tijden en teams

09.00 - 09.45:    F-teams: MF1, MF2, MF3, JF1

10.00 - 10.45:    E6-teams: ME4, ME5, ME6, JE4, JE5

11.00 - 11.45:    E8-teams: ME1, ME2, ME3, J8E1, J8E2

12.00 - 12.45:    JD-teams: JD1, JD2, JD3

13.00 - 13.45:    MD-teams: MD1, MD2, MD3, MD4, MD5

- Welkomstwoord - nieuwe voorzitter HVA (Marc Estourgie)

- Focus teams nieuwe seizoen - Technisch Hart (Hans Oostindie en/of Leo Westenberg) en TC Bestuur HVA (Luc van Lonkhuijzen en/of Jop Ringeling) en arbitrage (Edwin Denekamp)

- Info over taken binnen teams – categorieleiders

- Kennismaken teams onderling en afspraken maken m.b.t taken teams en taken vereniging

Steun de club koop een tasje van de bar!

Koop tijdens Let’s Roll een tasje lekkernijen aan de bar en steun daarmee de club!

(Nieuw) bitje nodig?

De tandartsen van SPTL zijn aanwezig om een bitje op maat te maken tijdens Let’s Roll. Kijk voor tarieven en aanmelden (verplicht en mogelijk tot 24 juni) op: https://sptl.nl/.

* Alle kinderen die voor 1 oktober 2020 6 jaar zijn, doen volgend jaar mee met de 1e jaars F, ofwel de F-training. Zij hoeven dit jaar nog niet naar Let’s Roll te komen. Alle kinderen die voor 1 oktober 2020 7 jaar zijn, doen volgend jaar mee met de 2e jaars F-tallen. Zij zijn wel aanwezig bij Let’s Roll. De teamindeling F-tallen is hier terug te vinden.