headerfoto headerfoto
 
Trainers/Coaches

Bericht trainers HV Abcoude 27 april 2020

Nieuws afbeelding 27 april 2020

Beste leden, beste ouders,

 

Vanaf woensdag 29 april gaan wij de trainingen weer oppakken. Daar zijn wij erg blij mee! Wel moeten we behoorlijk wat aanpassen om te kunnen trainen. Wij vragen iedereen daaraan mee te werken, anders kunnen wij geen veilige training aanbieden. 

 

Het bestuur heeft op de website en per mail duidelijk uiteengezet hoe het er op de club uit gaat zien en wat wel en niet mogelijk is. Lees het hele bericht door op hvabcoude.nl. En bekijk de video onder dit bericht.


Uit het bericht benadrukken wij het deel ‘Discipline’ nogmaals:

Volg de gestelde regels op en luister naar de terreinleiding en trainers. De 1,5 meter is voor je eigen veiligheid, die van je teamgenoten en de trainers. 

Mocht je het toch te moeilijk vinden om je aan de regels te houden, dan kunnen de terreinleiding of trainers:

  1. Je helpen herinneren en waarschuwen. 
  2. Je verwijderen van de training.

Het bestuur kan overgaan tot uitsluiting van meerdere of zelfs alle trainingen.

 

Op het veld gaan we natuurlijk heerlijk hockeyen met bal en stick! Belangrijk is dat jij als speler de ballen en pionnen NIET mag aanraken met de handen, natuurlijk wel met stick. De trainers zorgen ervoor dat de oefeningen uitgezet worden. De club verzorgt dus al het materiaal. Je kan NIET het clubhuis in en dat hoeft ook niet. Neem dus je eigen gevulde bidon mee! Je kan niet naar het toilet en de waterkranen zijn afgesloten. 


Keepers kunnen als speler meedoen met de training of gewoon keepen. Echter, je moet dan je keepers spullen thuis hebben en zelf meenemen. Liggen deze nog in het clubhuis? Maak dan een afspraak om het op te komen halen ([email protected]). 


We starten met 1x per week trainen vanaf 29 april t/m 7 mei. Daarna evalueren wij de gang van zaken en kijken we of we naar de reguliere 2x trainen kunnen gaan. Het trainingsschema voor deze 1,5 week kan je bekijken als je onder dit bericht op BIJLAGE klikt.    

 

Let op:

  • Zie tijdelijk trainingsschema in bijlage bij dit bericht
  • Teams die in het rood staan, jullie starttijd is gewijzigd.
  • We trainen eerder voor veel teams op maandag 4 mei vanwege de dodenherdenking.
  • Dinsdag 5 mei trainen we gewoon. 

Wij hebben er heel veel zin in en gaan er alles aan doen om het zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen op de club en weer heerlijk met bal en stick te trainen! 

 

Sportieve groet,

Leo, Hans, Pim & Luke
 

 Bijlage

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849