headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Meld je nu aan en rijd op 12 of 13 oktober in een nieuwe Volvo naar jouw uitwedstrijd!

Nieuws afbeelding 7 september 2019

Samen uit, samen thuis met Volvo. Volvo Bangarage rijdt hockeyers van HV Abcoude naar uitwedstrijden! In 2019 biedt Volvo dertig hockeyclubs een dag lang de beschikking over vier nieuwe auto’s voor het vervoer van en naar uitwedstrijden. Naast het partnerschap met de KNHB en verschillende hockey-internationals, ondersteunt Volvo samen met de dealers meer dan 100 hockeyverenigingen. Bijna dertig van deze hockeyclubs krijgen de kans om deel te nemen aan deze unieke activatie. HV Abcoude is daar één van en mag op 12 en 13 oktober gebruik maken van de zogenoemde Carpool Activatie.

 

Carpool Activatie op HV Abcoude

Teams van HV Abcoude kunnen zich aanmelden voor de Carpool Activatie. Volvo Bangarage selecteert welke teams in aanmerking komen. Deze teams mogen op 12 en 13 oktober gebruik maken van de nieuwe Volvo’s om naar hun uitwedstrijd te rijden. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie over de succesvolle modellen. Meld je nu snel aan via deze link.


Nieuwe Volvo V60

De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. 

 

Nieuwe Volvo XC60

De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

 

Volvo Driving Dutch Hockey

Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden. 

 Gerelateerde nieuwsberichten

Steun de club!

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849