headerfoto headerfoto
 
Sportiviteit en respect

We zijn begonnen!

Nieuws afbeelding 13 september 2019 Het seizoen is van start gegaan, de eerste oefen- en competitiewedstrijden zijn gespeeld en we hopen dat jullie allemaal lekker aan het hockeyen zijn. De komende tijd kunnen we op en langs het veld nog genieten van fijn nazomerweer.
Voor velen waarschijnlijk ten overvloede, maar ter opfrissing na een lange zomer en voor nieuwe ouders vind je hieronder nog even de do's en don'ts voor supporters langs de lijn. Zo blijft het voor iedereen leuk.
  • Supporters staan achter de hekken, dus niet op het veld en niet in de dug-out. (Afgelopen weekend zagen we een kinderwagen met kind erin binnen de hekken!) Alleen coaches en scheidsrechters/spelbegeleiders staan op het veld.
  • Positief aanmoedigen mag, met focus op het spelplezier. Een kind weet het meestal wel als het een fout gemaakt heeft.
  • We schreeuwen en schelden niet.
  • Geef geen aanwijzingen, daar is de coach voor. Het maakt kinderen onzeker als ze ook vanaf de kant allerlei (en misschien wel tegenstrijdige) tips krijgen.
  • Geen opmerkingen maken over en tegen de arbitrage. Wij leren de kinderen de scheidsrechter te respecteren. De scheidsrechters doen hun best en spelers en supporters dienen hun beslissingen te respecteren.


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849