Teamindeling (Jongste) Jeugd 2019-2020

Nieuws afbeelding 8 juni 2019
Beste jeugdleden (en ouders) van HV Abcoude,

Hier zijn ze dan (in de bijlage), de teamindelingen voor het volgende seizoen!

Op basis van input van de technisch managers, coaches, trainers, TIPS, tafeltjes-avonden en selectietrainingen en in overeenstemming met de selectieprocedure, komen we tot een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan jouw talenten en vaardigheden.

Ook dit jaar hebben weer veel mensen de nodige tijd en moeite genomen om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. Categorieleiders, trainers, coaches, beoordelaars en vele anderen. Vaak onzichtbaar en achter de schermen, soms ondankbaar want zo veel mensen, zo veel meningen. Maar altijd met de grootst mogelijke integriteit en objectiviteit.

Mocht je na publicatie nog vragen, opmerkingen en/of verzoeken over jouw indeling hebben die je niet beantwoord krijgt door het lezen van de selectieprocedure of veelgestelde vragen op de website, neem dan contact op met de betreffende categorieleider.

Er is een spreekuur in het clubhuis naar aanleiding van de teamindelingen:
  • D en E8-tallen: woensdag 12 juni 19.00-20.00 uur
  • ABC-teams: woensdag 12 juni 20.00-22.00 uur

Let op: een gesprek is alleen mogelijk bij opgave per mail vooraf (tot en met dinsdag 11 juni 18.00 uur ) aan de technisch manager en betreffende categorieleider.

Tot slot, het volgende:

1. Er wordt alleen gecommuniceerd via email. Stuur je mail dus naar de categorieleider voor jouw categorie.

2. In geval van vragen over de A- en B-teams, kun je zelf contact opnemen met de categorieleider van de desbetreffende categorie. Voor de C- t/m E-teams, mogen dat ook ouders zijn. Vragen over indelingen E en F gaan direct naar de technisch manager EF (Hans Oostindie, [email protected]), vragen over A, B en C naar Pim Oosterwaal ([email protected]) en de betreffende categorieleider en voor de D categorie naar Luke Heijsteeg en Hans Oostindie ([email protected] en [email protected]) en de betreffende categorieleider.

3. Telefoontjes en aanspreken op straat of in de Plus Koot wordt niet gewaardeerd en bovendien niet in behandeling genomen.

4. Jouw email wordt in overeenstemming met de selectieprocedure behandeld en beantwoord.

Deze indelingen staan niet voor de rest van het nieuwe seizoen vast. Er worden mogelijk rond de herfst en winterstop wijzigingen doorgevoerd mocht daar aanleiding toe zijn.

Daarnaast heeft het nieuwe technische hart van HV Abcoude (Leo Westenberg, Hans Oostindie, Pim Oosterwaal en Luke Heijsteeg) op voorhand al een aantal personen benaderd om de coaching van een betreffend team op zich te gaan nemen. Deze indeling wordt een paar dagen voor de Let's Roll op de website gepubliceerd. Voor de teams waar nog geen coach voor is gevonden / aangewezen, gaan wij er van uit dat jullie dit onderling, zo nodig in overleg met de categorieleiders, op de Let's Roll met elkaar regelen.

Ter afsluiting; alle lijnteams spelen sowieso zaalhockey, houd daar rekening mee als je in een lijnteam zit.

Geniet van de zomer en zorg dat je in topconditie terugkomt in augustus zodat we volgend jaar een nog mooier seizoen beleven.

Namens de Technische Commissie,

Luc van Lonkhuijzen & Ivo Zernitz