Sponsor- en vriendenborrel 6 juni: 'Duurzaamheid in uitvoering'

Nieuws afbeelding 10 mei 2019
Op donderdag 6 juni, vanaf 19.30 uur organiseren we de jaarlijkse sponsor- en vriendenborrel op het clubhuis van HV Abcoude.

Onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Anna Haen, stellen we deze avond een actueel thema centraal:

Duurzaamheid - lokaal en op de club

Hoe groen zijn we in Abcoude? Welke duurzame initiatieven springen er uit? En welke inspirerende verhalen zijn er te vertellen over lokale ondernemingen? Onze wethouder van Sport (o.a.) Rein Kroon komt vertellen over bijzondere initiatieven in onze gemeente en een aantal sponsoren over hun ervaringen met duurzaam ondernemen.

Wat is uw verhaal?
U bent niet alleen van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn, maar ook om uw eigen verhaal te vertellen. Op welke manier brengt u duurzaamheid in de praktijk? Laat het ons weten en we geven u een plek in het programma of we kunnen uw verhaal meenemen in onze presentatie.

We hopen er een inspirerende en natuurlijk ook bijzonder gezellige avond van te maken en horen graag of u er bij kunt zijn. Mail naar [email protected].

Introducees voor wie sponsoring of vriend worden van onze club interessant kan zijn, zijn van harte welkom!