headerfoto headerfoto
 
Bestuur

Van de voorzitter...

Nieuws afbeelding 1 maart 2019

We hebben een recordwinter achter de rug. Weliswaar leende het weer zich voor buitenactiviteiten, maar meer teams dan ooit gingen de zaal in. En meer teams werden kampioen. Zelfs mochten voor het eerst seniorenteams de beker dan wel bloemen omhoog houden. De meiden van ZMC1, ZMD3 en ZDA en de jongens van ZJC1, ZJC2, ZJC3 en ZH1 waren de koninginnen en koningen van hun poules. Proficiat namens de hele vereniging. We zullen dit later in het seizoen nog met jullie vieren. 

Goede moed

Superleuk was dat ook die meidenteams die een zwaar najaarsseizoen hadden gehad en desondanks de moed en de gezelligheid er in hadden gehouden, nu ook het zoet van de overwinning hebben mogen proeven. Ik hoop dat iedereen de goede sfeer en het leuke spel meeneemt naar het veld. 

Van start

Iedereen is weer uit de Alpen neergedaald en de meesten hebben zich al op onze eigen groene piste begeven voor een training. Dit weekeinde gaan we los. Ik verheug me op de slalomwedstrijden bij de E-tjes en F-jes op zaterdag en niet minder op de après hockey op ons (deels) vernieuwde terras op zondagmiddag. Letten jullie alsjeblieft op dat ook daar niet meer gerookt mag worden. 

Organisatie

Met de oplopende temperaturen zijn ook de activiteiten op de achtergrond toegenomen. Een thuisbasis voor het zaalhockey 2019-2020 is gevonden in sporthal Gaasperdam. Activiteiten zijn in voorbereiding, inclusief het E-toernooi in het Paasweekeinde. En onze vrijwilligers worden volgend weekeinde op de Avond van de Vrijwilliger gefêteerd. Ook goed om te weten is dat we met de gemeente in gesprek zijn over de renovatie van veld 2. We zullen hier geen blauwe piste van maken, maar werken wel aan plannen die we jullie nog voor de meivakantie willen presenteren. Details hierover volgen.

Met z’n allen maken we er weer een mooi voorjaarsseizoen van. Tot binnenkort langs het veld of aan de bar. 

Groet,
Casper HeijsteegContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849