headerfoto headerfoto
 
Vrijwilligerscommissie

Vrijwilliger van het Jaar: Marie Claire (barcommissie)

Nieuws afbeelding 14 maart 2018
We hebben de Vrijwilliger van het jaar in het leven geroepen om iemand extra in het zonnetje te zetten. Een erkenning voor hard werken, een schouderklop, als aanmoedigings- of als oeuvreprijs. Immers, zonder vrijwilligers geen vereniging. 

Afgelopen vrijdag hebben we op de Avond van de Vrijwilliger de prijs uitgereikt aan Marie Claire Zernitz, aanvoerder barcommissie. 

De bar is in het weekeinde het meest zichtbare onderdeel van de club voor teams en gasten en daarmee ons visitekaartje. En de bar wordt door onze bezoekers als zeer positief ervaren. Dat is niet alleen de verdienste van Melanie maar zeker ook dankzij de inspanningen van Marie Claire met de hulp van de commissie; Agnes, Petra en Nicolette. 

Marie Claire heeft de organisatie van de bar op orde gekregen: barista’s, een barcommissie die draait, vervanging bij afwezigheid Melanie. Daarnaast is het geheel financieel inzichtelijker geworden en met die kennis ook het assortiment verbeterd en gezonder gemaakt.

Bijna elk wedstrijdweekeinde is Marie Claire een groot dagdeel tot een volle dag aanwezig, met een bos sleutels en schare kinderen komt ze aanzetten om de bar te draaien. En nog lachend ook. Marie Claire is een rots in de branding. Dank en gefeliciteerd!


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849