headerfoto headerfoto
 
Bestuur

VAN DE VOORZITTER: OVER DAMES B EN FANTASTISCHE WEKEN

Nieuws afbeelding 3 mei 2017

Beste HVA’ers,


Wat een fantastische weken hebben we achter de rug. Prachtige evenementen vonden plaats op het HVA complex in een periode van relatieve rust en vakanties. Gerucht gaat dat er veel geoefend is de afgelopen weken om een mooie eindspurt in te zetten naar het einde van het seizoen.


Dames B zoekt versterking


Een aantal jaar hebben we alweer twee dames veteranen teams rondlopen en dat willen we graag zo houden. Maar we hebben wel nieuwe spelers nodig om dames B in de competitie te houden. Het is een leuk en gezellig team waar veel plezier tijdens en na de wedstrijd is te zien. We roepen iedereen op die graag wil hockeyen in dames B om zich aan te melden zodat dit team ook volgend seizoen weer te bewonderen is.


Het E-toernooi


Hoewel de voorspellingen anders deden vermoeden werd het E-toernooi droog gespeeld. Compleet uitverkocht was het toernooi. Onze velden waren tot einde van de middag bezet en de verschillende E-teams streden om de begeerde prijzen en de beste outfits. Hulde aan het jeugdbestuur voor de goede organisatie en natuurlijk alle helpende handen achter de bar waar ons nieuwe koffie apparaat overuren maakte. Een top dag!


Heren 1 clinic


Heren 1 heeft zichzelf prachtig op de kaart gezet en fans voor het leven gecreëerd afgelopen zaterdag. Een top clinic voor de CDEF jeugd waar zo’n 120 kinderen, ondanks de vakantie, op af kwamen. Het weer besloot ook mee te doen en het werd een mooie dag waar er nieuwe trucs zijn geleerd en vrienden zijn gemaakt.


Familietoernooi op zondag 4 juni


Tijdens Koningsdag gonsde het ook al over ons vermaarde familietoernooi, de eerste teams werden al weer geformeerd en strijdplannen werden gesmeed. Zorg dat je erbij bent op zondag 4 juni.  


Komend weekend pakken we de competitie weer op en zullen de teams in de race om het kampioenschap vast extra hun best doen, zodat we een drukke huldiging krijgen op zaterdag 27 mei. Iedereen heel veel succes en plezier. 


Tot op de velden!


Jeroen van Meerten

Voorzitter HV AbcoudeContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849