Beroerd weekend Heren 1 in de zaal

Nieuws afbeelding 11 januari 2010

Nadat vorige week in de zaal de eerste punten waren gepakt tegen Hisalis. Gingen we vol goede moed richting Castricum. Vanwege het slechte weer waren er veel zalen gesloten maar in Castricum kijken ze niet op van een beetje sneeuw en dus werd er gewoon gespeeld. De oproep van vorige week om mee te gaan naar de wedstrijden was gehoord door drie trouwe supporters die op eigen initiatief naar Castricum waren afgereisd.

Onder het gejuich van het publiek begonnen we aan de eerste wedstrijd van de dag tegen HIC. We hadden HIC de week ervoor al in actie gezien tegen Hisalis en we dachten dat we dit team wel aan konden. Het spel van onze kant was echter niet goed. Als het achterin goed ging dan konden de spitsen niet scoren en als de spitsen een paar kansen hadden gehad ging het achterin weer ineens niet goed. HIC kon hiervan profiteren. Hun spitsen konden makkelijk worden ingespeeld en dit leidde al snel tot doelpunten. We konden er nog wel 1 doelpunt tegenover zetten. Uit een sleep van Lucas werd gescoorde en de ruststand was hierdoor 5-1 in het voordeel van HIC. In de rust kwamen we allemaal met goede idee├źn om het de tweede helft beter te doen. In het begin van de tweede helft ging het dan ook een stuk beter we konden de tegenstander meer onder druk zetten en we scoorden zelfs de 5-2. Helaas waren de mannen van HIC niet onder de indruk en gingen we uiteindelijk met 9-2 van het veld.

Tijdens onze rust konden we kijken naar een wedstrijd van Bloemendaal en kregen we nog wat tips van ouders en publiek die vanaf de tribune een goed zicht op het veld hadden.

Mentaal waren we weer helemaal klaar voor de tweede wedstrijd die dag. Nu was thuisclub Castricum de tegenstander en die hadden dus ook veel publiek op de tribune zitten. We begonnen goed en er waren kansen aan beide kanten. Castricum kon als eerste een kans verzilveren en niet lang daarna een tweede goal maken. Wij reageerden hierop met de 2-1. Maar toen kwam de domper van de eerste helft. Lucas werd er met een gele kaart uitgestuurd omdat hij de bal door een blok wilde spelen. Dit is helaas verboden in de zaal en dus moest Lucas naar de kant. Eigenlijk maar 2 minuten maar de scheidsrechter kende de regels nog niet zo best dus zat Lucas 5 minuten hopeloos toe te kijken vanaf de bank. Met een speler minder kwamen we niet meer aan aanvallen toe en dus scoorde Castricum na vele reddingen van Daniel toch de 3-1. Dit was ook gelijk de ruststand. In de rust pepten we elkaar op want we wisten dat we van Castricum konden winnen. De tweede helft was dan ook geheel voor ons. We speelden goed en dit resulteerde tot 2 goals. Castricum maakte echter ook nog een doelpunt en zo was het 4-3. Toen Casrticum een aanval startte was Alon iets te gretig voor de bal en hakte hij op de stick van een tegenstander. De scheids vond dit zo heftig dat hij Alon met geel eruit stuurde. We kwamen toen nog maar lastig onder de druk van Castricum en 1 seconde voor tij d kregen we ook nog een strafcorner tegen. Deze werd benut en dus was de eindstand 5-3 in het voordeel van Castricum.

Al met al een slecht weekend in de zaal. We zullen volgende week weer vol aan de bak moeten om weer wat punten binnen te halen. Hierbij kunnen we uw steun goed gebruiken. We spelen dan in Lijmuiden tegen Hisalis en Bloemendaal. Tot dan.

Heren 1

Alexander Wonder

15-1-2010 @ 5:52:23 |Zeker wel respect voor die drie trouwe support, het waren leuke wedstrijden! raad iedereen aan om te komen kijken!!!!