headerfoto headerfoto

Redactie

VERSLAG VAN DE WEEK: D2 START VOL GOEDE MOED TEGEN WESTERPARK

Nieuws afbeelding 12 april 2016

Met goede moed en kleine ochtendhumeurtjes (ja, 't was vroeg) gingen we na de handshake van start tegen Westerpark. Vandaag aan Anne de eer om zichzelf in het รณ zo sexy keeperspakje te hijsen met aan haar zijde Felicia & Jessica en ons duo penoti koppel Rob& Rob. Met toch wat trillende knietjes keken we naar de dug-out van de dames in het groen, die met 4 man de bank vulde. Wij, de dames in het wit, vulde de dug-out met onze geblesseerde speelster Guusje die de taak als coach op zich nam. Na wat valpartijen en nét geen rake klappen op het doel eindigde wij de eerste helft op 0-0. Tijdens de rust werd traditiegetrouw in kort de zaterdagavond nog even nabesproken, maar onze aanvoerster Jessica stelde ons weer op scherp met een paar kritiekpunten op het spel. In de tweede helft eiste het zonnetje en het gebrek aan wissels zijn tol. Westerpark maakte in de laatste overige minuten (we hate to say it) een prachtige goal waardoor de eindstand op 0-1 is gekomen. Maarrrrr...niet getreurd want boven wacht Melanie op ons om de tap weer open te gooien voor de derde helft! Onder het genot van een biertje en de prachtwedstrijd van de heren L sluiten wij deze middag af. Cheers!