headerfoto headerfoto
 
Evenementen

HV ABCOUDE ORGANISEERT ABN AMRO E-6 TALLEN TOERNOOI OP 4 APRIL

Nieuws afbeelding 6 maart 2015

H.V. Abcoude nodigt je uit voor een waanzinnig E-toernooi!

 

 

Na de grote successen van voorgaande jaren organiseert hockey vereniging Abcoude op zaterdag 4 april dit jaar alweer voor de tiende keer HET E-toernooi voor 6-tallen!!

 

 

Het belooft weer een dag vol met hockey en plezier te worden voor alle jonge hockeyhelden. Elk team speelt 4 of 5 wedstrijdjes van 25 minuten op ons water- en zandkunstgrasveld. Sportiviteit, maar vooral gezelligheid staan voor ons centraal bij dit toernooi. Als je tussendoor vrij bent kun je je helemaal uitleven op de waanzinnige opblaasattractie of laat een maffe team foto maken.

 

 

De dag start om 9:30 met de ontvangst van de teams, waarna om 10.00 de wedstrijden zullen beginnen. Rond 15:30 zullen we de dag afsluiten met de prijsuitreiking. Tijdens het toernooi zullen we zorgen voor een lunch voor het team, limonade, chips en bij ontvangst een kop koffie voor de begeleiders.

 

 

Het thema van dit jaar is "Back to the future". Hoever gaan jullie dit jaar terug in de tijd? Komen jullie als holbewoners, Romeinen of misschien als nobele ridders. Of komen jullie uit de toekomst? Het kan zo gek als jullie zelf maar kunnen bedenken. Zowel bij de jongens als bij de meisjes is er ook dit jaar weer een mooie prijs voor het teams dat zich het leukst verkleed.

 

 

Inschrijven kan via onze website http://www.hvabcoude-evenementen.nl. Er is plaats voor 32 teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 85 euro per team. De voorgaande jaren zat het toernooi heel snel vol, dus wees er snel bij!!!

 

 

Tot 4 april!!
 
Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie HV Abcoude
Floris, Bart, Coen, Thom, Max, Senna, Nikki en FlorisContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849