ZAALHOCKEY SEIZOEN 2017-2018
Nieuwsafbeelding
13-10-2017  |
Hoewel iedereen nog volop lekker buiten aan het hockeyen is zijn we achter de schermen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen.

Voor de jongste jeugd zijn de trainingen in de Kees Bon zaal. Een deel van de D- jeugd traint in de Kees Bon zaal en Borchland. De andere teams hebben voornamelijk training in Borchland. Een beperkt aantal trainingen vinden plaats in de Emergohal en Goudsmit in Amstelveen. Zodra het trainingsrooster af is plaatsen we dit op de website.

Noteer nu vast de volgende data in je agenda:
20 november: kick-off zaalhockey
Let’s roll voor zaalhockey; een avond waarin je praktische informatie krijgt over zaalhockeytrainingen, -wedstrijden, spelregels, uitrusting en materiaal.
26 november: start zaalhockeytrainingen
9 december: start competitie
7 januari 2018: startdatum competitie jongste jeugd (E-categorie).
18 februari 2018:  laatste speeldag

Heb je vragen over je team neem dan contact op met de coördinator. Heb je nu al specifieke vragen over het zaalhockey dan kan je een mail sturen naar [email protected].