headerfoto headerfoto
 

Hockeykampen.nl, 22-24 oktober op HV Abcoude! Nu met vroegboekvoordeel!

Evenementen

21 september | Deze herfstvakantie komen wij naar HV Abcoude! Van maandag 22 t/m woensdag 24 oktober gaan we drie dagen plezier, hockey, en heel veel oranje beleven! We hebben een gaaf programma, goed gevuld met hockey en andere spellen. Daarnaast komt er een topper uit de hoofdklasse een clinic geven aan alle deelnemers.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Parkeren bij FIT, politie treedt op!

Technische Commissie

19 september | Ingekomen mededeling van FIT:
Hierbij wil ik u informeren dat de politie Amsterdam heeft aangegeven de komende weken streng te gaan handhaven met betrekking tot het parkeren rondom het FIT terrein. Er staat op onze website een bericht wat wel en niet mag. Het is echter aan te raden om zoveel mogelijk te parkeren op het pakeerterrein bij de McDonalds. Er is daar meer dan
Lees verder

Nieuws afbeelding

Noordwijk H1 – Abcoude H1 4-5

Verslag

18 september | Na het ietwat teleurstellende gelijkspel tegen Westerpark, gingen onze Abcoudse mannen op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. Onze mannen gingen dit uit in Noordwijk proberen te bewerkstelligen. Vorig jaar werd tweemaal tegen Noordwijk geoefend en onze mannen waren dus goed bekend met de tegenstander.


 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Westerpark H1 2-2

Verslag

16 september |  
Na het fantastische seizoen en het kampioenschap van vorig jaar mochten onze helden zondag aantreden tegen een welbekende tegenstander: Westerpark heren 1. De Abcoudse mannen waren volledig klaar voor de eerste wedstrijd in de 2e klasse ooit in de Abcoudse geschiedenis. Het team is dit jaar versterkt met twee teruggekeerde mannen: Sebastiaan Vossen en Luuk van Dijk. Met
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitje afhalen bij de bar

Leden

10 september | De bitjes die gemaakt zijn door SPTL tijdens Let's Roll liggen achter de bar.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849