headerfoto headerfoto
 

JB1 speelt in Super B!

Technische Commissie

15 oktober | Op zaterdag 13 oktober vonden op HV Myra de play-offs voor de A- en B-jeugd voor het district Noord-Holland plaats. Onze JB1 speelde tegen Alkmaar om een plek in de Super B (een na hoogste klasse in de Nederlandse competitie) of Subtop. En...heeft gewonnen! Voor het eerst in de geschiedenis van HVA speelt een team in de een-na-hoogste-competitie! Gefeliciteerd!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clinic voor C, D, E en F door heren en dames I 20 oktober

Evenementen

11 oktober |  
Na het succes van de afgelopen jaren geven de Heren 1 en Dames 1 op zaterdag 20 oktober dit jaar samen een clinic! De clinic is voor de spelers uit de C, D, E en F. Het belooft een superleuke dag worden waarbij je de coolste hockeytips en tricks leert!
Om ieder kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden delen we de categorieën als volgt op:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeykampen.nl, 22 - 24 oktober op HV Abcoude. Nu met verlengde vroegboekvoordeel.

Evenementen

8 oktober | Deze herfstvakantie komen wij naar HV Abcoude. Van maandag 22 t/m woensdag 24 oktober gaan we drie dagen vol plezier, hockey, en heel veel oranje beleven! We hebben een gaaf programma, goed gevuld met hockey en andere spellen. Daarnaast komt Yannick van der Drift, speler van Bloemendaal Heren 1 en Jong Oranje, een clinic geven aan alle deelnemers. Dat wil jij toch niet missen? 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag van 7 oktober: Abcoude H1 – Alphen H1 3-7

Verslag

15 oktober | Na de mooie 2-4 overwinning uit bij rivaal FIT mochten de Abcoudse mannen zich warm maken voor de topper tegen de nummer 1 uit deze 2 e klasse: Alphen H1. Het enige team dat nog geen punten liet liggen dit seizoen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

DA - Gooische DB 3-1

Verslag

8 oktober | Gooische gezelligheid en een afscheidswedstrijd door prachtig babynieuws
We hadden het al gezegd, het zou gezellig worden. En wat wás het een feestje tegen Gooische!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gevonden voorwerpen augustus & september

gevonden voorwerpen

1 oktober |  
Marlies heeft alle gevonden voorwerpen weer uitgezocht en een keurig lijstje gemaakt. Zit er iets tussen van jou? Mail dan naar Marlies . Na een maand gaat het naar een goed doel. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

De nieuwe HVA-app is er

Leden

26 september | Terwijl wij in de nieuwsbrief schreven: meer informatie over de app volgt, keurde Apple de boel goed en zette de sluizen op. Geeft niks, we hebben de app en vanaf nu kan je voor alle gezinsleden de presentie aangeven, wel zo overzichtelijk. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Beschikbaarheid clubkleding

Leden

31 augustus | We hebben weer wat meer informatie over de clubkleding. Zoals jullie weten hebben we een nieuwe kledingleverancier en zitten we nu in een overgangsfase. De nieuwe shirts zijn pas beschikbaar aan het einde van de herfstvakantie. Er zijn nog genoeg 'oude' shirts te koop, in diverse senior- en juniormaten. Iedereen kan daar in blijven spelen zolang we niet van sponsor veranderen, dat is in
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849