headerfoto headerfoto
 

Doorgaan/niet doorgaan wedstrijden vandaag

Technische Commissie

18 maart | 09:00 De velden zijn zojuist gekeurd en uitstekend bespeelbaar bevonden. Het is veilig om er op te spelen. Echter vanwege de harde wind (en gevoelstemperatuur die daar mee gepaard gaat), hebben we besloten de wedstrijden van 10.45 (DB) en 11.00 (DA) af te gelasten. 
Lees verder

Wedstrijden jeugd zaterdag vanaf 10.30 gaan door!

Technische Commissie

17 maart | 17 maart 09.00 > De velden van HV Abcoude zijn uitstekend bespeelbaar en dus gaan alle jeugd-wedstrijden van 10.30 *wel* door. Het waait behoorlijk dus goed kleden op de kou. Veel laagjes en thermo.
Lees verder

Alle jongste jeugd wedstrijden centraal afgelast 17 maart

Technische Commissie

16 maart | De KNHB bericht het volgende:
De wedstrijden van 3F, 6F, 6E en 8E teams zijn afgelast. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om onze jongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden spelen, is besloten deze wedstrijden niet door te laten gaan. Dit
Lees verder

Nieuws afbeelding

Geen funkey 18 maart vanwege de kou

Technische Commissie

16 maart | Veel te koud voor onze funkey kids. Slaap maar lekker uit!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Van de voorzitter...over de lente, kampioenen en warme choco

Verslag

16 maart | De hockeywinter is voorbij - althans dat leek zo. Een winter die door onze jeugdleden alles behalve slapend is doorgebracht. Er was een record aantal teams dat mee deed met zaalhockey en maar liefst zes teams zijn kampioen geworden. De meiden van de ZMA1, ZMB2, ZMC3 en ZMC4 en jongens van de ZJC3 en ZJD3 viel deze eer te beurt. Namens de hele vereniging gefeliciteerd! En voor alle spelers geldt
Lees verder

Nieuws afbeelding

Vrijwilliger van het Jaar: Marie Claire (barcommissie)

Vrijwilligerscommissie

14 maart | We hebben de Vrijwilliger van het jaar in het leven geroepen om iemand extra in het zonnetje te zetten. Een erkenning voor hard werken, een schouderklop, als aanmoedigings- of als oeuvreprijs. Immers, zonder vrijwilligers geen vereniging. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Speel- en inhaaldagen (Jongste) Jeugd

Technische Commissie

14 maart | De lentecompetitie voor de Jongste Jeugd en Jeugd bestaat uit 10 speelrondes met als startdatum afgelopen zaterdag 10 maart 2018. Houd a.u.b. rekening met de inhaaldagen die gepland staan op paaszaterdag, in de meivakantie en op Hemelvaartsdag. Pinksterzaterdag is een competitiedag voor de Jeugd. 
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kraaien H1 – Abcoude H1 1-5

Verslag

13 maart | Na een winter vol zaalhockey mocht Abcoude Heren 1 op een mooie zondagmiddag aantreden in Wijdewormer. Na een voorbereiding van zes weken, bruut verstoord door een stevige vriesperiode, en een teamtrip naar Antwerpen waren onze mannen klaar voor de eerste opdracht van de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018: de op het papier altijd lastige uitwedstrijd tegen Kraaien H1. Een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubfundactie: We zijn begonnen!

Evenementen

14 maart | De meesten zullen het al gezien hebben: de actie is begonnen! PLUS Koot hangt vol met posters van de Abcouse (of Abcoudse?) verenigingen, leuk toch? Als het goed is hebben de teammanagers de map opgehaald bij de bar. In de map zitten de foto's van de betreffende teamleden en op de foto staat de inlogcode en toelichting. Heb je nog geen foto? Kijk dan even bij de bar en/of overleg met de
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849