headerfoto headerfoto
 

Beschikbaarheid clubkleding

Sponsoring

16 november | Zoals jullie wellicht weten zijn we na het faillissement van kledingleverancier STAG afgelopen zomer, verder gegaan met The Indian Maharadja. Het heeft veel tijd en energie gekost om de kledingvoorraden op peil te brengen, maar vanaf deze week zijn er weer voldoende shirts, rokjes, shorts, kousen en ook trainingspakken in de winkel van Intersport Twinsport in Buitenveldert. We hebben afgesproken
Lees verder

Nieuws afbeelding

Mogelijkheden trainingspakken/-jasjes

Sponsoring

14 november | Het is mogelijk om als team tegen een gereduceerd tarief trainingspakken of losse trainingsjasjes  aan te schaffen bij Intersport Twinsport Amsterdam. 

Daarvoor gelden de volgende tarieven:
Jasje junior: €35,- senior: €38,50
Pak junior: €63,-- senior: €73,50
Lees verder

Nieuws afbeelding

Interview met Marijn Sonneveldt, trainingscoördinator van HV Abcoude: ‘even puzzelen’!

Vrijwilligerscommissie

14 november |
‘Met drie hockeyende kinderen, mag daar ook wel iets tegenover staan’ 
Met deze woorden vat Marijn Sonneveldt kort samen wat haar alweer drie jaar geleden heeft doen besluiten om actief te worden binnen onze vereniging. Waarschijnlijk zullen veel vrijwilligers zich daarin herkennen: de behoefte om iets terug te doen. Maar in het geval van Marijn doet ze zichzelf
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veldtrainingen (jongste) jeugd

Technische Commissie

14 november | De veldtrainingen gaan door tot 1 december voor de (jongste) jeugd. In die week starten ook de zaalhockeytrainingen. Mocht dat conflicteren met de tijden van de veldtrainingen, dan heeft de zaaltraining voorrang.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Zaalhockeyseizoen alweer bijna van start

zaalhockeycommissie

31 oktober | Hoewel iedereen nog lekker buiten aan het hockeyen is zijn we achter de schermen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen. Voor de jongste jeugd zijn de trainingen in de Kees Bon zaal. De overigen zullen we verdelen tussen KBZ en Borchland. We proberen nog andere zalen te regelen omdat we dit jaar maar weinig Borchland uren hebben toegewezen gekregen. Zodra
Lees verder

Nieuws afbeelding

Info-avond zaalhockey 19 november voor teammanagers, coaches, trainers en scheidsrechters

zaalhockeycommissie

31 oktober | Beste teammanagers, coaches, trainers en scheidsrechters,
Graag nodigen we je uit voor de kick-off van het zaalhockeyseizoen. Het is een avond waarin je praktische informatie krijgt over zaalhockeytrainingen, wedstrijden, spelregels. Tevens worden dan ook de uitrustingen en materiaal uitgereikt. Kan je zelf niet vraag dan een van de anderen uit het team.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Strawberries H1 – Abcoude H1 2-8

Verslag

7 november | De week na de prachtige thuisoverwinning op AMVJ H1 stond in teken van het uitduel tegen Strawberries H1. Strawberries, de nummer voorlaatst in de competitie, heeft qua uitslagen laten zien dat zij een lastig te bespelen ploeg zijn in hun thuiswedstrijden.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Ben jij of ken jij?

Vrijwilligerscommissie

29 oktober | Zonder vrijwilligers bestaat er geen hockeyvereniging Abcoude, want HV Abcoude zijn we samen! We zijn op zoek naar verschillende nieuwe vrijwilligers: 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849