Trainingscommissie

Hoe kom je bij je trainingen?

1. Log in op https://www.hockeyacademie.nl/home/met je mailadres en wachtwoord als eerder gedeeld

2. Klik in de linker kolom op Coördinator - Martijn Jansen

3. Komen jouw trainingen in beeld. Per categorie of leeftijden, dat je "traint" zie de desbetreffende tabs bovenaan het venster.

4. CONTROLEER of je de juiste training oproept voor de training/leeftijd die je gaat trainen.

Voor de juiste volgorde: Klik op "Toon alle definitieve trainingen" en begin bij training 1.

5. Open de training, bestudeer en print deze.

6. Gereed, log weer uit.

Opmerkingen:

Je hebt zelf geen rechten om leerlijnen toe te wijzen, dat hebben wij gedaan, Martijn Jansen dus.

Normaal gesproken komen je trainingen in beeld wanneer je klikt op "Bekijk jouw trainingen". Dat is niet het geval, zoeken we uit.

De eerste te geven training (nummer 1?) komt niet als eerste in beeld. Gaan we uitzoeken waarom niet. Klik dus op "Toon alle definitieve trainingen".

Als je niet als trainer er bij staat, staat de persoon niet onder trainer bij lisa, dan moet deze toegevoegd worden en het juiste team eraan gekoppeld. Martijn Jansen kan dan in Hockey Academie de juiste training toewijzen aan de training. Hiervan moet hij wel op de hoogte worden gesteld want dit doet het systeem niet automatisch.