Zoek
Inloggen
Agenda
  
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

19-1-2018 | 
Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij! Dus pak je agenda en blok de volgende dagen in je agenda:  27 t/m 29 augustus . SportWays komt dan naar onze club voor een te gek hockeykamp. HVAbcoude   wordt die dagen omgetoverd tot een echt SportWays hockeyparadijs.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

12-1-2018 | 
Spaar voor gratis fanartikelen met je eigen spelersfoto bij PLUS Koot! Vanaf 10 maart ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen bij PLUS Koot een zegel. Met deze zegels kan je allerlei artikelen bestellen met jouw foto er op! Bijvoorbeeld een broodtrommel, slippers of een mooi schetsboek. Maar daar hebben we natuurlijk wel jouw foto voor
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-12-2017 | 
Uw redacteur wordt er een beetje lacherig van...nog meer gevonden. Overigens zijn er van de vorige stapel 5 stuks afgehaald door de rechtmatige eigenaar, fijn!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

24-5-2013 | 
Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat het e-blaadje uit gaat binnen zijn.

Lees meer >>