Zoek
Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

10-10-2016 | 
We zijn blij met de nieuwe tenues, maar de oude shirtjes, rokjes en broeken waren ook nog prima. Om te voorkomen dat die allemaal in de kledingcontainer belanden, willen we ze graag verzamelen en een goede tweede bestemming geven.  Dat zou een hockeyclub in India, een weeshuis in Ghana of een....? kunnen zijn. Bewaar ze dus nog even.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-10-2016 | 
Op zaterdag 29 oktober organiseren we een speciale Coach-de-coach workshop o.l.v. de coach van Heren I, Tijmen Vierhout. Tijmen is zeer goed theoretisch onderlegd en heeft veel ervaring met coaching van diverse teams, zowel top-senioren als top- en breedte junioren. Hij heeft onder andere gewerkt met teams bij Pinoké, RoodWit, Athena en
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

5-10-2016 | 
Beste HVA’ers,


We zijn al weer lekker onderweg met het seizoen en wat opvalt is dat de kleur groen bij de jeugd overheerst. U zult denken wat heeft groen te maken met HV Abcoude behalve dat (kunst)gras groen is en dat je in een wedstrijd de groene kaart kunt krijgen? Ik zal het hieronder uiteenzetten.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-10-2016 | 
Graag allen er aan denken om de pionnen, hoekvlaggen, doeltjes, etc op te ruimen na gebruik. Alval in de alvalbak en natuurlijk horen de fietsen thuis in de fietsrekken.
Dank!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

24-5-2013 | 
Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website, de app of het narrowcastingsysteem, stuur dan je informatie (met foto of plaatje!) naar communicatie@hvabcoude.nl . 
 
Lees meer >>