Zoek
Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

24-2-2017 | 
Deze fiets, met skeelers, staat al heel lang in ons fietsenrek. Een eerdere oproep heeft geen reacties opgeleverd. Dit is de laatste kans, want we gaan het binnenkort opruimen. Weet iemand van deze fiets is of is het van jou? Laat het snel weten via communicatie@hvabcoude.nl. Dank!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

21-2-2017 | 
Beste leden van hockeyclub Abcoude,


Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockeytoernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood in het Paasweekend van 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-2-2017 | 
Beste HVA’ers,


Nog een paar weken en dan gaan we weer de kunstweide in om de tweede helft van het seizoen aan te vangen. Allereerst zullen een aantal van jullie nog de witte bergen opzoeken waarbij ons verzoek is breuken en andere blessures te vermijden. We hebben iedereen weer fit nodig.

Lees meer >>
9-2-2017 | 
De uitnodigingen zijn de deur uit, maar mocht je die niet ontvangen hebben terwijl je wel vrijwilliger HVA bent, stuur dan een mail naar vrijwilligers@hvabcoude.nl . Vier mee!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

9-2-2017 | 
De inleveravond zaalmaterialen is op woensdag 1 maart tussen 19.30 en 20.30 uur. Mocht je zelf niet kunnen regel dan even iemand anders om de tas in te komen leveren.
 
Zet deze datum groot in je agenda, de materiaalcommissie zit er niet voor niks!


Dank.
Lees meer >>