Zoek
Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

19-4-2017 | 
Tijdens de clinic (al opgegeven? Doen! Is leuk!) is Intersport Duo van 10.00 tot 16.00 uur op de club. Bitjes, sokken, schoenen, etc. Scheelt je weer een ritje naar Buitenveldert.

Nieuwsafbeelding

19-4-2017 | 
Wil je na dit seizoen stoppen met hockey bij HVA? Vergeet dan niet voor 1 mei je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie, [email protected] . Vervolgens krijg je een bevestiging van de opzegging. We hopen dat je ook de reden van opzegging aan wilt geven, kan leerzaam zijn!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-4-2017 | 
Op 29 april organiseren Heren 1 samen met het Jeugdbestuur de HVA CDEF-dag. Een dag met leuke oefeningen zoals slidings, slepen, trucjes en spelletjes. De opbrengst komt ten goede aan het teambudget van Heren 1. Dit wordt beheerd door teammanager Henk Vietor en wordt gebruikt voor een teamtrip, inhuren van specialistische
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-4-2017 | 
Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks. Raad jij de eindlocatie? Dan maak je kans op unieke hockeysticks van Tikkie voor jouw complete hockeyteam! Deel je zoektocht via
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-4-2017 | 
Ook dit jaar organiseert SportWays een fantastisch hockeykamp op HV Abcoude . Van 24 t/m 26 juli kan jij je hockeyskills verbeteren tijdens dit uitdagende hockeykamp. Om iedereen op zijn/haar eigen niveau te laten trainen, wordt er onderscheid gemaakt tussen  Kids  en  YoungStars .


Lees meer >>